Cukrář.cz

Reklama



Tipy a triky


Proti vysýchání čajového pečiva 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Aby čajové pečivo příliš brzy nevysýchalo, je dobře přidat do hmoty trochu světlého, gdoulovaného sýru nebo světlého zavařeného melounu více...


Buflery 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Proč buflerová hmota někdy řídne? Jak docílíme pěkné, hladké a vysoké buflery? Co s buflerovými výškrabky ? více...


Proč žloutkové věnečky při pečení někdy zapadají? 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Při pečení žloutkových věnečků se někdy stane, že žloutkové věnečky zapadávají. Je to způsobeno malým narestováním těsta na ohni. V tom případě těsto nesnese všechna vejce, je řídké a věnečky při obracení zapadají. více...


Šlehačka 31.12.2001, rubrika: Tipy a triky Jak se napraví šlehačka, když je trochu nakyslá? Jak zamezíme tomu, aby šlehačka neřídla?
Co se zbylou ušlehanou smetanou? více...


Dbejme osvětlení výkladů 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Zdá se nám malicherností,slyšíme-li podobnou výzvu.Každý řekne:což nejsou naše výlkady osvětleny?Ovšem že jsou více...


Jak se vystihuje teplota u čokoládové polevy 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Čokoláda kterou chceme máčet některé druhy bonbonů,prtalinek,nebo potahovat různé druhy cukrářského zboží,nazývá se čokoládová poleva(máčecí hmota,couverture,tunkmasse). více...


Věšák na trubičky 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Upravovací a zdobící trubičky se často pro nepořádek ztrácejí. Máme-li je uschovány ve skříni, je hledání potřebného druhu obtížné. více...


Zkouška nepatrně nakyslé smetany 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Mnohý cukrář zajisté přišel do rozpaků, když mu zkyslo větší množství smetany a nedalo se přesně zjistit, zda smetana již byla nakyslá když ji obdržel od dodavatele. více...


Ztužování máslových krémů v případě řídnutí 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Tomuto problému zamezíme, když přidáme malé množství přísady želatiny s čistým cukrem nebo více...


Máslové krémy, obzvláště hladké a jemné 30.12.2001, rubrika: Tipy a triky Základní krém k máslovým krémům se někdy potahuje slabším nebo silnějším škraloupem, příliš ztuhne a často se stává, že více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8      další >>

Dnes je středa středa 1. května 2024
svátek slaví práce, zítra Zikmund

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.