Cukrář.cz

Reklama



Tipy a triky


Úsporný table d´hôte 23.9.2002, rubrika: Tipy a triky Bufetový stůl s širokým výběrem teplých, studených a cukrářských výrobků, u něhož si host jejich druh a množství vybírá sám nebo s malou pomocí obsluhy, se odedávna nejčastěji používal ve Skandinávii, a tak je známý jako švédský stůl. více...


Vodní prach (rozprašovač vody na zboží) 27.6.2002, rubrika: Tipy a triky Velice praktické nářadí je rozprašovač, jaký bývá používán v květinářstvích nebo u holičů. Jím můžeme vytvořit nejjemnější mlhovinu nebonejvětší vlhkost, dle potřeby. více...


Jak zamezit tvoření chuchvalců při výrobě kuléru? 27.6.2002, rubrika: Tipy a triky Při zhotovování cukrového kuléru se často stává, že cukr při přelévání vody zchuchvalcovatí. více...


Cukrem proti rakovině 17.4.2002, rubrika: Suroviny Pod názvem" Cukr zastavuje metastáze", zveřejnil kolínský Standanzeiger zprávu budící rozruch. Dva universitní profesoři z Kolína nad Rýnem v Německu, imunobiolog Gerhard Uhlenbruck a mikrobiolog Gerhard Pulver, více...


Pálená hmota a její vady - laboratorní cvičení 18.1.2002, rubrika: Tipy a triky Pálená hmota je jedna z nejčastěji používaných hmot v našich cukrárnách. Má výhodu v tom, že se při výrobě nepoužívá cukr, tedy se může používat pro výrobky dia, eventuálně k slanému pohoštění.
více...


Několik dobrých rad zaměstnancům 5.1.2002, rubrika: Tipy a triky 1. Nelži neboť tak promrháš svoji čest a čas zaměstnavatele. Pravda jednou stejně vyjde najevo, což pro tebe bude nepříjemné. více...


Rady nad zlato 3 3.1.2002, rubrika: Tipy a triky 1. Šetřete materiálem, ne však na úkor jakosti zboží, nýbrž na úkor ztrát !
2. Při práci zachovejte největší čistotu na stole, na podlaze a v celé dílně ! více...


Rady nad zlato 2 3.1.2002, rubrika: Tipy a triky 1. Šetřete materiálem, ne však na úkor jakosti zboží, nýbrž na úkor ztrát !
2. Při práci zachovejte největší čistotu na stole, na podlaze a v celé dílně ! více...


Rady nad zlato 1 2.1.2002, rubrika: Tipy a triky 1. Ústní podání je mocnou reklamou - v kladném i záporném smyslu - oč menšího je dosahu, o to větší má váhu !
2. Někdy i jeden špatný výrobek může způsobit ztrátu zákazníka. Neztrácejme tedy zákazníky a vyrábějme pouze kvalitně !
více...


Vztah obsahu a kvality lepku v pšeničné mouce a pevná tuková těsta 1.1.2002, rubrika: Cukrařina Většina mlýnů, kde se zpracovává pšenice na pšeničnou mouku, uvádí na certifikátu nejen obsah látek, ale i obsah lepku a jeho kvalitu. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8      další >>

Dnes je pátek 4. prosince 2020
svátek slaví Barbora, zítra Jitka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.