Cukrář.cz

Reklama



Tipy a triky


V čem tkví tajemství chuti čokolády? 21.1.2009, rubrika: Tipy a triky Čokoláda je pro lidské chuťové orgány velikým vábidlem, napříč tomu, že její základní surovina kakaové boby se vůbec žádným chuťovým požitkem nevyznačují. Jsou hořké. To co nás na čokoládě láká je ve své podstatě soubor chemických procesů. více...


Nauka o vejcích 21.3.2008, rubrika: Tipy a triky Hmotnost vajec a tím i jejich velikost ovlivňuje rasa slepic, věk, způsob chovu a krmení. Čím je slepice starší, tím jsou vejce větší. Vaječné skořápky jsou někdy bílé a jindy zase hnědé. Tato barva nemá s chovem či krmením nic společného.
více...


Tříkrálová koruna 10.12.2007, rubrika: Tipy a triky Suroviny
Mléko trochu ohřejeme, přidáme droždí a cukr. Vše dobře rozmícháme. Potom vsypeme ostatní suroviny (kromě mandlových lupínků a vejce pouze polovinu) více...


Odborná praxe, zkušenosti v cukrařině 14.6.2004, rubrika: Tipy a triky Je možné přihlásit svou pracovnici na nějaký kurz - seminář-přednášky, kde by získala odbornou praxi, zkušennousti, tipy a fígle pro přípravu hezkých moučníků a chutných sladkých pokrmů? více...


Jak na mravence 1.6.2004, rubrika: Tipy a triky Mravenci jsou drobným dotěrným hmyzem, který dokáže způsobit mnoho nepříjemností v našich potravinových skladem. Tito drobní tvorečkové se dokáží protáhnout nejužšími skulinkami a dostanou se i tam, kde bychom je vůbec neočekávali. více...


Jak vhodně skladujeme čokoládu a kakao 31.5.2004, rubrika: Tipy a triky Kakao vstřebává poměrně lehce vlhkost a je proto zapotřebí jej uskladňovat na suchém místě, nikoli ve skladištích, kde je vyšší vlhkost nebo v místech kde dochází ke střídání teplot. více...


Odborná praxe,zkušenosti v cukrařině - diskuse 23.2.2004, rubrika: Tipy a triky Je možné přihlásit svou pracovnici na nějaký kurz - seminář-přednášky, kde by získala odbornou praxi, zkušennousti, tipy a fígle pro přípravu hezkých moučníků a chutných sladkých pokrmů ? více...


All_In_One 12.11.2003, rubrika: Tipy a triky Pozor na kachní vejce / Věčná čokoláda / Kobliha cukrářská i pekařská více...


Výkladní skříň je nejlepší prodavač 7.10.2003, rubrika: Tipy a triky Mnohdy se nám naskytne úvaha, proč se v jednom obchodě stejné zboží prodává lépe než v druhém. Svoji roli zde hraje více faktorů, ale mezi jeden z velmi důležitých patří výkladní skříň. více...


BR: Zdražení pekárenských a cukrárenských výrobků 19.9.2003, rubrika: Tipy a triky Výkonný ředitel pekáren Delta Jan Jedlička oznámil, že cena základní suroviny, mouky se bude zdražovat asi o dvacet procent, a vzhledem k cenovým relacím pečiva, jež je na spodní hranici, nelze již najít rezervy více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8      další >>

Dnes je pondělí 14. října 2019
svátek slaví Agáta, zítra Tereza

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.