Reklama |
Proti vysýchání čajového pečiva
Aby čajové pečivo příliš brzy nevysýchalo, je dobře přidat do hmoty trochu světlého, gdoulovaného sýru nebo světlého zavařeného melounu, hrušek apod. v poměru asi 20 dkg na 1 kg mandlí. Neuškodí, přidá-li se do hmoty trochu invertního cukru, ne však mnoho, poněvadž při pečení chytá pečivo barvu.
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je pátek pátek 24. října 2025
svátek slaví Nina, zítra Beáta Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

