�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Proti vysýchání èajového peèiva |
| Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 31.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=29 |
| Aby èajové peèivo pøíliš brzy nevysýchalo, je dobøe pøidat do hmoty trochu svìtlého, gdoulovaného sýru nebo svìtlého zavaøeného melounu |
| Aby èajové peèivo pøíliš brzy nevysýchalo, je dobøe pøidat do hmoty trochu svìtlého, gdoulovaného sýru nebo svìtlého zavaøeného melounu, hrušek apod. v pomìru asi 20 dkg na 1 kg mandlí. Neuškodí, pøidá-li se do hmoty trochu invertního cukru, ne však mnoho, ponìvadž pøi peèení chytá peèivo barvu. |
Vytisknuto dne 19.12.2025 ze serveru |