Cukrář.cz

Reklama



Máslové krémy, obzvláště hladké a jemné

30.12.2001 | Autor: Radim Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
Základní krém k máslovým krémům se někdy potahuje slabším nebo silnějším škraloupem, příliš ztuhne a často se stává, že v máslových krémech se objeví škraloupy. Aby nám vařený krém neztvrdnul, přidáme do něho ihned po vaření poloviční díl másla, zatímco druhý díl přidáme až teprve když byl třením zpěněn. Tím se zamezí chuchvalcům.

Dnes je pátek 5. června 2020
svátek slaví Dobroslav, zítra Norbert

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.