Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


Máslové krémy, obzvláště hladké a jemné

Autor: Radim Řezáč
Datum vydání: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=54

Základní krém k máslovým krémům se někdy potahuje slabším nebo silnějším škraloupem, příliš ztuhne a často se stává, že

fiogf49gjkf0d
Základní krém k máslovým krémům se někdy potahuje slabším nebo silnějším škraloupem, příliš ztuhne a často se stává, že v máslových krémech se objeví škraloupy. Aby nám vařený krém neztvrdnul, přidáme do něho ihned po vaření poloviční díl másla, zatímco druhý díl přidáme až teprve když byl třením zpěněn. Tím se zamezí chuchvalcům.

Vytisknuto dne 12.7.2020 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku