Cukrář.cz

Reklama



SEMINÁŘ „Restaurační moučníky“

19.4.2006 | Autor: Tomáš Konopka | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

POŘÁDAJÍ
19. května 2006

SEMINÁŘ
„Restaurační moučníky“

19.5.2006

RESTAURAČNÍ DESERTY
(Přerov)

3 volných míst
Registrovat se >

V restauracích, kde není cukrář, se o deserty musí postarat kuchař. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palačinkou, musí alespoň trochu pootevřít dveře cukrářského řemesla, nejlépe s Věrou Kocincovou a Annou Bastýřovou.


Seminář povedou členky Culinary Nestlé Teamu

Anna Bastýřová a Věra Kocincová

Začátek ve 13:00

Doporučujeme nejen kuchařům,
kteří chtějí zařadit do svého jídelníčku nějaký
jiný moučník než pouze palačinky nebo zmrzlinový pohár.
Uvidíte praktické ukázky přípravy jednoduchých a zajímavých dezertů
 

Cena semináře 300,- Kč
Místo konání: Gastrocentrum Moravia
Ul. Optiky 4b
750 02 Přerov
více informací podá Luděk Bil mobil: 603854372
Je možné se přihlásit na
www.gastronews.cz/seminare.asp
nebo osobně v Gastrocentru Moravia


Dnes je neděle 15. prosince 2019
svátek slaví Radana a Radan, zítra Albína

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.