Článek ze serveru Cukrář.cz (www.cukrar.cz)


Všechna práva vyhrazena (c) 2001 Větrník, s.r.o.
Upozornění: Doslovné ani částečně přebírání tohoto materiálu není povoleno bez předchozího písemného svolení spol. Větrník, s.r.o.
Takto vytištěná stránka není dokladem shody vytištěného textu se skutečným článkem a jako taková nemůže ani být použita.


SEMINÁŘ „Restaurační moučníky“

Autor: Tomáš Konopka
Datum vydání: 19.4.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=838

V restauracích, kde není cukrář, se o deserty musí postarat kuchař. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palačinkou, musí alespoň trochu pootevřít dveře cukrářského řemesla, nejlépe s Věrou Kocincovou a Annou Bastýřovou.

fiogf49gjkf0d

POŘÁDAJÍ
19. května 2006

SEMINÁŘ
„Restaurační moučníky“

19.5.2006

RESTAURAČNÍ DESERTY
(Přerov)

3 volných míst
Registrovat se >

V restauracích, kde není cukrář, se o deserty musí postarat kuchař. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palačinkou, musí alespoň trochu pootevřít dveře cukrářského řemesla, nejlépe s Věrou Kocincovou a Annou Bastýřovou.


Seminář povedou členky Culinary Nestlé Teamu

Anna Bastýřová a Věra Kocincová

Začátek ve 13:00

Doporučujeme nejen kuchařům,
kteří chtějí zařadit do svého jídelníčku nějaký
jiný moučník než pouze palačinky nebo zmrzlinový pohár.
Uvidíte praktické ukázky přípravy jednoduchých a zajímavých dezertů
 

Cena semináře 300,- Kč
Místo konání: Gastrocentrum Moravia
Ul. Optiky 4b
750 02 Přerov
více informací podá Luděk Bil mobil: 603854372
Je možné se přihlásit na
www.gastronews.cz/seminare.asp
nebo osobně v Gastrocentru Moravia


Vytisknuto dne 12.8.2020 ze serveru
Cukrář.cz (www.cukrar.cz)
Konec článku