Cukrář.cz

Reklama



SIGEP na startovní čáře!

14.01.2019 | Autor: Jiří V. Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Již za pět dní se otevřou brány výstavních ploch veletržního areálu příznivců sladkého umění, který je prezentován nepřebernou nabídkou největšího cukrářského veletrhu světa SIGEP v italském Rimini konaného ve dnech 19.1. – 23.1 2019.

Velkou upoutávkou bude bezesporu Světová zmrzlinářská show v řemeslné zmrzlině v několika disciplínách pořádané největšími výrobnímii řetězci  v oboru, které jsou plně prezentovány ve výstavních prostorách v pojetí vlastní prezentace až po  jeho servis.
V návaznosti na uvedené jsou k dispozici oblasti obchodního, technologického či osvětového zaměření včetně širokého výběru příchuťových ingrediencí.
Vlastní kapitolu vytváří samostatná výstavní složka technologických inovací v ukázce nových trendů založených na uspořádání soutěží při zdůraznění jejich komplexní výjimečnosti.
To je v podstatě základní kámen zajištění vztahů výstavního celku v oblasti obchodních a distribučních souvislostí, výrobců, obchodních výměn, profesních sdružení a médií.
Tolik ve stručnosti jedna z mnoha tváři 40. ročníku cukrářského svátku italského SIGEPU v Rimini, který začíná 19. lednem letošního roku.
Bylo napsáno v pouhopouhé zkratce  v porovnání s dalšími kategorriemi bílého řemesla, jemuž sekunduje přitomnost nezbytného pekařského oboru, včetně samostatných útvarů typu čokoládovnictví, kávy, cukrovinkářství, ozdobných doplňků, dortové tvorby, technické vybavenosti  a mnohočlennou sadou různorodých soutěží a doplňkových programů.


Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.