�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SIGEP na startovn e!

Autor: Ji V. ez
Datum vyd�n�: 14.01.2019
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3445

Velkou upoutvkou bude Svtov zmrzlinsk show v emesln zmrzlin v nkolika disciplnch podan nejvtmi prodejnmi etzci v oboru, kter jsou pln prezentovny ve vstavnch prostorch v pojet vlastn prezentace a po jeho servis.

Ji za pt dní se otevou brány výstavních ploch veletrního areálu píznivc sladkého umní, který je prezentován nepebernou nabídkou nejvtšího cukráského veletrhu svta SIGEP v italském Rimini konaného ve dnech 19.1. – 23.1 2019.

Velkou upoutávkou bude bezesporu Svtová zmrzlináská show v emeslné zmrzlin v nkolika disciplínách poádané nejvtšími výrobnímii etzci  v oboru, které jsou pln prezentovány ve výstavních prostorách v pojetí vlastní prezentace a po  jeho servis.
V návaznosti na uvedené jsou k dispozici oblasti obchodního, technologického i osvtového zamení vetn širokého výbru píchuových ingrediencí.
Vlastní kapitolu vytváí samostatná výstavní sloka technologických inovací v ukázce nových trend zaloených na uspoádání soutí pi zdraznní jejich komplexní výjimenosti.
To je v podstat základní kámen zajištní vztah výstavního celku v oblasti obchodních a distribuních souvislostí, výrobc, obchodních výmn, profesních sdruení a médií.
Tolik ve strunosti jedna z mnoha tvái 40. roníku cukráského svátku italského SIGEPU v Rimini, který zaíná 19. lednem letošního roku.
Bylo napsáno v pouhopouhé zkratce  v porovnání s dalšími kategorriemi bílého emesla, jemu sekunduje pitomnost nezbytného pekaského oboru, vetn samostatných útvar typu okoládovnictví, kávy, cukrovinkáství, ozdobných doplk, dortové tvorby, technické vybavenosti  a mnoholennou sadou rznorodých soutí a doplkových program.


Vytisknuto dne 28.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku