Cukrář.cz

Reklama



„O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o."

5.7.2002 | Autor: Radim Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
NESTLÉ ČESKO s.r.o.
PVV, s.r.o. PARDUBICE a SETPUS HRADEC KRALOVÉ

VYHLAŠUJÍ

„O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“



Soutěž se uskuteční v rámci 7. ročníku kontraktačně prodejní výstavy GASTRO PARDUBICE 2002 ve dnech 10. – 12. října 2002.

Soutěžní disciplíny mezinárodní soutěže pro cukráře, perníkáře, pekaře


Soutěže se mohou zúčastnit jak profesionálové, tak amatéři.

CP-1 – Dospělí – cukráři, perníkáři
Dovezený výstavní cukrářský (perníkářský) exponát dle vlastní úvahy.
Neomezuje se ani námět ani hmotnost

CP- 2 – Bez rozdílu věku – cukrář, perníkář
Dovezený cukrářský (perníkářský) výrobek, s námětem plochodrážního závodu „ZLATÁ BŘILBA“
Neomezuje se hmotnost ani zpracování

CP – 3 – Dospělí – pódiové vystoupení profesionálů perníkářů
Zdobení dvou stanovených tvarů (vlastní námět a velikonoční téma) na podiu

CP – J – Junioři do 21 let – cukrář, perníkář
1) Cukrářský výrobek /batul, dort, vykrajován ze šlehané hmoty apod./, na téma „Dopravní prostředek“ Neomezuje se velikost ani tvar, ani korpus, náplň, poleva, ani způsob zdobení. Hodnotí se i chuť, proto současně předat 4 ks /porce/ ve stejném složení k degustaci.

2) Zdobení perníkových tvarů /2 ks/, na pódiu jeden námět vlastní, jeden bude stanoven před soutěží, současně tvary budou oznámeny před soutěží.

CP – A – Nově vyhlášená soutěž neprofesionálů bez rozdílu věku
1) Dovezený vlastní cukrářský /perníkářský/ výrobek – neomezuje se ani hmotnost, námět, ani zpracování.
2) Zdobení perník. tvarů s vlastním námětem /2 ks/

Hodnocení jednotlivých soutěžních disciplín



CP – 1 - /Dospělí – cukráři, perníkáři/
Hodnotí se:
a) nápaditost 0 – 20 bodů
b) čistota 0 – 20 bodů

CP- 2 – /Bez rozdílu věku – cukrář, perníkář/
Hodnotí se:
a) nápaditost 0 – 20 bodů
b) čistota 0 – 20 bodů

CP – 3 – /Dospělí – pódiové vystoupení profesionálů perníkářů/
Hodnotí se:
a) hygiena a čistota pracovního místa 0 – 10 bodů
b) organizace práce (celk. vystoupení) 0 – 10 bodů
c) nápaditost 0 – 10 bodů
d) čistota zdobení 0 – 10 bodů

CP – J – /Junioři do 21 let – cukrář, perníkář/
1) Hodnotí se:
a) hygiena a čistota provedení 0 – 5 bodů
b) nápaditost vzhledu a ozdob 0 – 5 bodů
c) chuť 0 – 5 bodů
d) estetika naaranžování 0 – 5 bodů

2) Hodnotí se:
a) hygiena a čistota pracovního místa 0 –5 bodů
b) organizace práce (celk. vystoupení) 0 – 5 bodů
c) nápaditost 0 – 5 bodů
d) čistota zdobení 0 – 5 bodů

CP – A –/Soutěž neprofesionálů/

1) Hodnotí se:
a) nápaditost 0 – 10 bodů
b) námět a čistota zdobení 0 – 10 bodů

2) Hodnotí se:
a) organizace práce (celk. vystoupení) 0 – 10 bodů
b) čistota zdobení 0 – 10 bodů

Podmínky účasti v soutěži



a/ zaslat vyplněnou přihlášku do soutěže – do 20. září 2002 /po zaslání přihlášky obdrží účastníci podrobné informace k soutěži/

b/ zaplatit do 30. září 2002 zápisné - podle kategorie, složenka bude zaslána s podrobnými informacemi

c/ ponechat výstavní exponáty vystavené po celou dobu akce /vlastní soutěž proběhne 10.10., celá akce je ve dnech 10. – 12.10.2002

Zápisné soutěžících



a/ senioři Kč 400,-
b/ junioři Kč 300,-

Zápisné je stanoveno za jednoho účastníka, bez ohledu v kolika kategoriích soutěží.

Odměny soutěžícím



Všichni soutěžící obdrží od organizátorů soutěže upomínkové předměty, všem budou předány diplomy za účast. Soutěžící na prvních místech v každé disciplíně obdrží hodnotné dary. Organizátoři soutěže vyhlásí celkového vítěze /účastníka s největším počtem dosažených bodů/, ten obdrží hlavní cenu – „Pohár NESTLÉ ČESKO s.r.o.“ a hodnotnou cenu. (Při loňském ročníku vítěz obdržel barevný televizor.)
Po celou dobu GASTRO PARDUBICE 2002, bude probíhat doprovodný program, kde se budou prezentovat firmy, je zde možnost prezentace i škol formou kuchařských a cukrářských, perníkářských exponátů, slavnostních banketních tabulí, výstavních panelů, stánků, vystoupením v doprovodném programu /barmanská show, předvedení odborných dovedností kuchařů, cukrářů, číšníků/, to vše za účasti sdělovacích prostředků, laické i odborné veřejnosti.

Hlavní sponzor:
NESTLÉ ČESKO s.r.o.



Odborný garant soutěže:


Vzdělávací zařízení Dr. Jitky Hladké, Pardubice

Informace o přihlášení do soutěže:


SETPUS, SUŠILOVA 1337, 500 02 HRADEC KRALOVÉ
Tel: 049/56 11 759 (49 52 11 759)


Dnes je úterý 28. ledna 2020
svátek slaví Otýlie, zítra Zdislava

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.