Cukrář.cz

Reklama



GASTROHRADEC 2009 - pozvánka

23.3.2009 | Autor: AKC ČR | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

XIV. ročník národní soutěže Gastro Hradec, IV. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů a XIV. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí
Termín: 2.4. 2009
Místo konání: Kongresové centrum Aldis Hradec Králové
Pořádá  pobočka východní Čechy

CUKRÁŘ SENIOR:

C/1
Mísa Petits Fours pět druhů v osmi kusech (celkem 40 ks) čajového pečiva, pralinek, drobného pečiva nebo sladkostí s centrálním monumentem z jedlého materiálu. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplň. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí (rozkrojení) – stranou na talíři.

C/2
6 různých teplých nebo studených dezertů, připravených a podávaných samostatně po 1 porci. a 1 slavnostní dort o váze min.2kg, dort musí být zcela ručně zdoben a všechny části musí být jedlé. Barevné jedlé perličky, pastilky a podobný materiál je možno použít. Maximální výška výrobku 100 cm.

C/3
Čtyři dorty na rozličné téma o velikosti 12porcí z toho dva dorty s vykrojenou porcí k degustaci, dort musí být zcela ručně zdoben a všechny části musí být jedlé. Barevné jedlé perličky, pastilky a podobný materiál je možno použít.

CUKRÁŘ JUNIOR do 21 let

C/J1

Mísa Petits Fours čtyři druhy v osmi kusech (celkem 32 ks) čajového pečiva, pralinek, drobného pečiva nebo sladkostí. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplň. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí (rozkrojení) – stranou na talíři.

C/J2
6 různých teplých nebo studených dezertů, připravených a podávaných samostatně po 1 porci

C/J3
Dva dorty na rozličné téma o velikosti 12porcí z toho jeden s vykrojenou porcí k degustaci, dort musí být zcela ručně zdoben a všechny části musí být jedlé. Barevné jedlé perličky, pastilky a podobný materiál je možno použít.

Umělecké kuchařství a cukrářství „Artistika“

U/1

Umělecký exponát, umělecky zhotovená skulptura z margarinu, tuku, ledu, vosku, těsta, soli, koření
U/2
Umělecký exponát zeleninové a ovocné skulptury (vyřezávané ovoce a zelenina)

U/J1
Umělecký exponát, umělecky zhotovená skulptura z margarinu, tuku, ledu, vosku, těsta, soli, koření
U/J2
Umělecký exponát zeleninové a ovocné skulptury (vyřezávané ovoce a zelenina)

Z/L
– Umělecká soutěž a kvalifikace na 1. MISTROVSTVÍ EVROPY ve vyřezávání melounů na čas (limit) Zadání: v časovém limitu 3 hod. vyřezat vodní a cukrový meloun na volné téma
- vodní meloun by měl obsahovat plastický nebo poloplastický reliéf kromě případných květů
- cukrový meloun lze vyřezat libovolně

KATEGORIE PRO HANDICAPOVANÉ

H/K
Kuchařský výrobek – volné téma – v přihlášce je nutné uvést za jménem číslo průkazu ZTP, ZTPP
H/C
Cukrářský výrobek – volné téma - v přihlášce je nutné uvést za jménem číslo průkazu ZTP, ZTPP

H/U
Umělecký výrobek – volné téma - v přihlášce je nutné uvést za jménem číslo průkazu ZTP, ZTPP

SOUTĚŽ DRUŽSTEV

D/D
Družstvo hotelů a firem v jakémkoli počtu soutěžících, minimálně však tři nad 21 let zastoupené v soutěžních kategoriích K, C, U (v každé kategorii min. jeden soutěžící)

D/J
Družstvo juniorů do 21 let v jakémkoli počtu soutěžících,


Dnes je sobota 16. ledna 2021
svátek slaví Ctirad, zítra Drahoslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.