�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


GASTROHRADEC 2009 - pozvánka

Autor: AKC ÈR
Datum vyd�n�: 23.03.2009
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1196

Mísa Petits Fours pìt druhù osm kusù (celkem 40 ks) èajového peèiva, pralinek, drobného peèiva nebo sladkostí s centrálním monumentem z jedlého materiálu. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplò. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí.

fiogf49gjkf0d

XIV. roèník národní soutìže Gastro Hradec, IV. roèník mistrovství republiky kuchaøù a cukráøù a XIV. roèník národní soutìže kuchaøského a cukráøského umìní s mezinárodní úèastí
Termín: 2.4. 2009
Místo konání: Kongresové centrum Aldis Hradec Králové
Poøádá  poboèka východní Èechy

CUKRÁØ SENIOR:

C/1
Mísa Petits Fours pìt druhù v osmi kusech (celkem 40 ks) èajového peèiva, pralinek, drobného peèiva nebo sladkostí s centrálním monumentem z jedlého materiálu. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplò. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí (rozkrojení) – stranou na talíøi.

C/2
6 rùzných teplých nebo studených dezertù, pøipravených a podávaných samostatnì po 1 porci. a 1 slavnostní dort o váze min.2kg, dort musí být zcela ruènì zdoben a všechny èásti musí být jedlé. Barevné jedlé perlièky, pastilky a podobný materiál je možno použít. Maximální výška výrobku 100 cm.

C/3
Ètyøi dorty na rozlièné téma o velikosti 12porcí z toho dva dorty s vykrojenou porcí k degustaci, dort musí být zcela ruènì zdoben a všechny èásti musí být jedlé. Barevné jedlé perlièky, pastilky a podobný materiál je možno použít.

CUKRÁØ JUNIOR do 21 let

C/J1

Mísa Petits Fours ètyøi druhy v osmi kusech (celkem 32 ks) èajového peèiva, pralinek, drobného peèiva nebo sladkostí. Každý Petit four musí mít rozdílnou náplò. + od každého druhu musí být jeden kus k nahlédnutí (rozkrojení) – stranou na talíøi.

C/J2
6 rùzných teplých nebo studených dezertù, pøipravených a podávaných samostatnì po 1 porci

C/J3
Dva dorty na rozlièné téma o velikosti 12porcí z toho jeden s vykrojenou porcí k degustaci, dort musí být zcela ruènì zdoben a všechny èásti musí být jedlé. Barevné jedlé perlièky, pastilky a podobný materiál je možno použít.

Umìlecké kuchaøství a cukráøství „Artistika“

U/1

Umìlecký exponát, umìlecky zhotovená skulptura z margarinu, tuku, ledu, vosku, tìsta, soli, koøení
U/2
Umìlecký exponát zeleninové a ovocné skulptury (vyøezávané ovoce a zelenina)

U/J1
Umìlecký exponát, umìlecky zhotovená skulptura z margarinu, tuku, ledu, vosku, tìsta, soli, koøení
U/J2
Umìlecký exponát zeleninové a ovocné skulptury (vyøezávané ovoce a zelenina)

Z/L
– Umìlecká soutìž a kvalifikace na 1. MISTROVSTVÍ EVROPY ve vyøezávání melounù na èas (limit) Zadání: v èasovém limitu 3 hod. vyøezat vodní a cukrový meloun na volné téma
- vodní meloun by mìl obsahovat plastický nebo poloplastický reliéf kromì pøípadných kvìtù
- cukrový meloun lze vyøezat libovolnì

KATEGORIE PRO HANDICAPOVANÉ

H/K
Kuchaøský výrobek – volné téma – v pøihlášce je nutné uvést za jménem èíslo prùkazu ZTP, ZTPP
H/C
Cukráøský výrobek – volné téma - v pøihlášce je nutné uvést za jménem èíslo prùkazu ZTP, ZTPP

H/U
Umìlecký výrobek – volné téma - v pøihlášce je nutné uvést za jménem èíslo prùkazu ZTP, ZTPP

SOUTÌŽ DRUŽSTEV

D/D
Družstvo hotelù a firem v jakémkoli poètu soutìžících, minimálnì však tøi nad 21 let zastoupené v soutìžních kategoriích K, C, U (v každé kategorii min. jeden soutìžící)

D/J
Družstvo juniorù do 21 let v jakémkoli poètu soutìžících,


Vytisknuto dne 08.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku