Cukrář.cz

Reklama



Cukrář roku - Martin Braun Cup

4.3.2009 | Autor: Jaroslav Fiala | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Cukrář roku - Martin Braun Cup

ročník 2008/2009

FINÁLE

Soutěž „ Cukrář roku – Martin Braun Cup“ pořádá AKC ČR pod patronací a díky sponzorství firmy Martin Braun KG z Hannoveru, prostřednictvím zástupce firmy pro Českou republiku Ing.Jaroslava Fialy

Finále soutěže se uskuteční dne 6.3.2009 jako součást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veřejného stravování G+H  4.-6.3. 2009 v Brně - Výstaviště Brno, Pavilon C



Soutěžní úkol na téma: „Karnevalové veselí“

KATEGORIE  A  - Junior:

1. soutěžní úkol

·         Mísa Petits Fours - čtyři druhy po osmi kusech   
  Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
 Degustační vzorek po dvou kusech od každého druhu       

2. soutěžní úkol

  • Slavnostní dort o velikosti 12ti porcí 
  • Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
  • Degustační vzorek do hmotnosti 500g (musí obsahovat všechny suroviny podle dané kalkulace – nemusí odpovídat tvaru výrobku)

KATEGORIE  B  - Senior:

1. soutěžní úkol

 Mísa Petits Fours – pět druhů po osmi kusech  s výzdobou jako hlavním bodem (skulpturou), která vhodně doplňuje mísu 
 Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
 Degustační vzorek po dvou kusech od každého druhu

2. soutěžní úkol

  • Tři samostatné talířové dezerty
  • Kalkulaci na každý dezert samostatně (surovinová norma a technologický postup)
  • Jeden degustační vzorek od každého dezertu

 

Výrobky musí obsahovat tři suroviny ze sortimentu firmy Martin Braun KG, které dodává firma Fiala – Praha s.r.o..


Dnes je sobota 16. ledna 2021
svátek slaví Ctirad, zítra Drahoslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.