�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Cukráø roku - Martin Braun Cup

Autor: Jaroslav Fiala
Datum vyd�n�: 04.03.2009
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1185

Finále soutìže se uskuteèní dne 6.3.2009 jako souèást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veøejného stravování G+H 4.-6.3. 2009 v Brnì na veletržním výstavišti v pavilonu C.

fiogf49gjkf0d

Cukráø roku - Martin Braun Cup

roèník 2008/2009

FINÁLE

Soutìž „ Cukráø roku – Martin Braun Cup“ poøádá AKC ÈR pod patronací a díky sponzorství firmy Martin Braun KG z Hannoveru, prostøednictvím zástupce firmy pro Èeskou republiku Ing.Jaroslava Fialy

Finále soutìže se uskuteèní dne 6.3.2009 jako souèást doprovodného programu Mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb a veøejného stravování G+H  4.-6.3. 2009 v Brnì - Výstavištì Brno, Pavilon C



Soutìžní úkol na téma: „Karnevalové veselí“

KATEGORIE  A  - Junior:

1. soutìžní úkol

·         Mísa Petits Fours - ètyøi druhy po osmi kusech   
  Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
 Degustaèní vzorek po dvou kusech od každého druhu       

2. soutìžní úkol

  • Slavnostní dort o velikosti 12ti porcí 
  • Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
  • Degustaèní vzorek do hmotnosti 500g (musí obsahovat všechny suroviny podle dané kalkulace – nemusí odpovídat tvaru výrobku)

KATEGORIE  B  - Senior:

1. soutìžní úkol

 Mísa Petits Fours – pìt druhù po osmi kusech  s výzdobou jako hlavním bodem (skulpturou), která vhodnì doplòuje mísu 
 Kalkulaci na celý výrobek (surovinová norma a technologický postup)
 Degustaèní vzorek po dvou kusech od každého druhu

2. soutìžní úkol

  • Tøi samostatné talíøové dezerty
  • Kalkulaci na každý dezert samostatnì (surovinová norma a technologický postup)
  • Jeden degustaèní vzorek od každého dezertu

 

Výrobky musí obsahovat tøi suroviny ze sortimentu firmy Martin Braun KG, které dodává firma Fiala – Praha s.r.o..


Vytisknuto dne 26.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku