Cukrář.cz

Reklama



VELETRH GASTROSET 2006

03.04.2006 | Autor: | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

VELETRH GASTROSET 2006
5. – 7. 10. 2006, PVA LETŇANY

2. MEZINÁRODNÍ VELETRH VYBAVENÍ PRO GASTRONOMII

Připravujeme 2. ročník mezinárodního veletrhu vybavení pro gastronomii – Gastroset 2006. Tento veletrh bude probíhat v termínu 5. - 7. října 2006 v PVA  Letňany.

Cílem projektu, kterému se v loňském roce podařilo úspěšně zahájit působení v oboru gastronomie   a gastrotechnologie, je přispět spolu s majiteli a provozovateli gastronomických zařízení a hotelů ke zvyšování úrovně v prostředí stále vzrůstajících očekávání a nároků, jež se stávají v současnosti pro zákazníky samozřejmostí.

V letošním roce bylo rozhodnuto o rozšíření oborů, prezentovaných na veletrhu Gastroset. Zatímco předcházejícího ročníku se zúčastnily hlavně firmy zaměřené na vybavení a zařízení gastroprovozů a hotelů, v roce 2006 zde najdou své místo i potraviny a přísady pro přípravu jídel, alkoholické a nealkoholické nápoje. Předpokládáme tedy nárůst počtu vystavujících firem a komplexnější možnosti hodnocení tržní situace.

Veletrh Gastroset poskytuje prostor pro setkání českých i zahraničních výrobců techniky, vybavení, dodavatelů surovin, nápojů a dalších produktů pro gastroprovozy, a je tak nástrojem pro prezentace a navazování vztahů, které pomáhají obstát při vytváření struktury mezinárodních obchodních příležitostí a kontaktů. Praha koncentruje obrovské množství potencionálních klientů a profesionálů daného oboru, a je navíc místem střetávání kultur a konfrontace rozmanitých přístupů, nejen v oblasti gastronomie. Je tedy ověřeným centrem obchodu a rozvoje v každé oblasti, nabízí prostor pro komunikaci, jednání a nasměrování obchodních strategií k úspěšnému růstu v mezinárodních parametrech. Vlivem rozsáhlé modernizace a kompletní přestavby PVA Letňany, která probíhala v průběhu celého roku, jsou navíc samotné prostory i infrastruktura areálu připraveny plnit náročná kritéria současné veletržní kultury.

Veletrh Gastroset 2006 bude probíhat současně s dalšími událostmi, které s jeho koncepcí tematicky souvisí. V PVA Letňany proběhne 11. ročník mezinárodního veletrhu Tendence, který je věnován nábytku, dekoracím a vybavení interiérů, veletrh OFFISET, zaměřený na kancelářský nábytek a další vybavení kanceláří, veletrh WELLNES-BALNEA, soustředěný na lázeňství, rehabilitace, regenerace, estetiku a fitness, jako poslední je TRAVEL EXPO, veletrh cestovního ruchu.

Stejně jako v loňském roce veletrhu poskytuje záštitu Národní federace hotelů a restaurací ČR. Generálním partnerem pro letošní rok se stal Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR.
Vzhledem k zaměření veletrhu je kladen zvýšený důraz na adresné pozvání českých a zahraničních obchodníků a odborné veřejnosti i mediální podporu specializovaných periodik a www serverů.
Zajímavý doprovodný program bude připraven jako zpestření účasti pro návštěvníky i samotné vystavovatele, kterým bude v případě zájmu nabídnuta i další možnost nadstandardní prezentace.
Věříme, že se nám podaří navázat na dosažené úspěchy, nabídnout kvalitní příležitost pro setkání odborníků z gastronomických oborů a poskytnout prestižní prostor pro prezentaci novinek v oblasti gastronomie.

Oborové členění:
 
- Zařízení a technologie pro přípravu jídel
- Zařízení a technologie pro přípravu nápojů
- Chladící a mrazící technika 
- Kuchyňský a stolový inventář
- Kuchyňský a výdejový nábytek
- Mycí stroje a sanita
- Přeprava a skladování v gastronomii
- Služby
 

Těšíme se na Vaši účast a setkání na veletrhu GASTROSET 2006.
Více informací naleznete na internetu 
www.igastroset.cz

Terinvest spol.s r.o. Legerova 15, 120 00 Praha 2, sponarova@terinvest.com, Tel.: +420 224 263 136


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.