Cukrář.cz

Reklama



Nenechte si ujít GASTRO v Pardubicích !

27.07.2004 | Autor: Daniela Fikejsová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Skvělá mezinárodní cukrářská soutěž, prezentace gastro zařízení, barmanská show, nejrůznější potravinové výrobky…
Nenechte si ujít GASTRO v Pardubicích !

Počátek října patří v Pardubicích pravidelně ke svátkům gastronomie – přijměte proto pozvání na již 9. ročník největší východočeské potravinářské a gastronomické výstavy GASTRO 2004, která proběhne ve dnech 7. - 9. října 2004 ve výstavním centru IDEON Pardubice.

Této prodejní a kontraktační výstavy se zúčastní více než 80 vystavovatelů z celé ČR. Návštěvníci mohli shlédnout výstavní expozice firem vyrábějících mléčné výrobky, pekárenské a cukrárenské výrobky,  čokoládu a cukrovinky, pivo, víno i nealkoholické nápoje, koření a přísady, speciální potraviny, výrobky zdravé výživy, dále pak stroje a zařízení pro potravinářský průmysl, chladicí a mrazicí zařízení pro potravinářskou výrobu, vybavení velkokuchyní, chladicí zařízení do velkoobchodů, pokladny, váhy, porcelán, sklo, příbory, vybavení hotelů a restaurací, oblečení a pracovní pomůcky pro pekaře, cukráře, číšníky a mnoho dalších zajímavostí.

Po celé 3 dny mohou návštěvníci sledovat na podiu v přízemí vrchol cukrářského umění v podání našich předních cukrářů a studentů hotelových škol. O pohár NESTLÉ Česko s.r.o. bude soutěžit 50 soutěžích nejen z naší republiky, ale i z Francie, Maďarska, Polska a Slovenska. Soutěží se v několika kategoriích, hlavním námětem je vstup naší republiky do EU.
Generálním sponzorem je firma NESTLÉ ČESKO s. r. o. Praha.

Zároveň s cukrářskou soutěží bude na podiu v hlavním sále probíhat další doprovodný program – barmanská show, mistři kuchaři vaří speciality, prezentace gastro zařízení, zdobení perníku, atp. V salonku pak proběhnou odborné přednášky a semináře z oblasti potravinářského průmyslu a veřejného stravování spojené s aktuální legislativou.

Firma NESTLÉ spolu s Českým rozhlasem a Deníky Bohemia rovněž organizuje velkou soutěž pro širokou veřejnost – přímo na výstaviště mohou návštěvníci nosit cukrářské výrobky které doma sami vyrobili s použitím čokolády či kakaa zn. ORION a ke svému výtvoru musí připojit i recept. Vítěze čekají hodnotné ceny.

Jako každý rok nás i letos čeká obří  čokoládové překvapení naší přední cukrářky, paní Mirky Slavíkové.
Všechny vystavující školy nás rovněž letos potěší slavnostními gastronomickými tabulemi

K dalším soutěžím tentokrát z oblasti gastra patří i letos klání O neprogresívnější gastro zařízení –/ loni se hodnotila  nejen snadná finanční dostupnost vystavených zařízení, ale i to, zda jde o opravdové novinky. Vítězem se stala firma Pavel Maláč z Brna se zařízením na výrobu POFFERTJES, což je originální sladké holandské pečivo.
Cena tohoto zařízení je necelých 20 tis. Kč a návratnost vložené investiceasi 1 týden./
 Srdečně zveme vystavovatele k účasti na výstavě, návštěvníky z řad hlavně majitelů hotelů, restaurací, penzionů, školních jídelen a veřejných stravovacích zařízení, cukráren a kaváren pak ke zhlédnutí této specializované výstavy.

Kontakt:  
Daniela Fikejsová, manažerka výstavy
tel 46 66 14 844, 728 433 517


Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.