Cukrář.cz

Reklama



Pozvánka na Salimu 2004

28.02.2004 | Autor: Monika Pečková | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Jedná se o mezinárodní potravinářský veletrh, jehož nabídka je současně rozšiřována několika specializovanými potravinářskými veletrhy, např. MBK - veletrh pekařství, mlynářství a cukrářství nebo INTECO - veletrh zařízení pro obchod, hotely a veřejné stravování
Salima se pořádá jen jednou za dva roky.

Datum konání:
2.-3.3.2004 - dny vyhrazené odborníkům
4.3.2004 se mohou zúčastnit i odborné školy
5.3.2004 má přístup také laická veřejnost
Provozní doba je 9-18h, poslední den jen 9-16h.

Cena:
C
elodenní vstupenka 2.3. a 3.3. stojí 500,- Kč vč.DPH, 4.3. 250,- Kč vč. DPH, 5.3. 100,- Kč vč. DPH

Vystavovatelé:
Na veletrhu máte možnost vidět prezentaci 1 170 firem z 38 zemí světa na výstavní ploše asi 30 000 m2. Jedná se o naprostý rekord, takto vysoké skóre Salima ještě neměla. Získává tak nyní pozici největšího veletrhu ve středovýchodní Evropě. Oficiálně se účastní také některé země - např.Itálie, Maďarsko, Nizozemí, Polsko a z těch vzdálenějších Indie, Čína a Malajsie.

Rozsah:
Budou prezentovány nejrůznější mléčné, masné a pekárenské výrobky, koření, těstoviny, hotová jídla, cukrovinky, racionální výživa, ovoce, zelenina, nápoje, stroje a technologie včetně možností leasingu a financování strojů, výpočetní technika pro potravinářství, zařízení pro velkokapacitní kuchyně, vybavení jídelen, turnikety a spousta dalších užitečných věcí nejen pro školní jídelny.
Součástí veletrhů bude také finále soutěže Gastro Junior Brno - Nowaco Cup, jíž se účastní  kuchaři, cukráři a číšníci z odborných škol.

Novinky:
Na Salimě se můžete seznámit s novinkami předních dodavatelů potravin. Zajímavostí letošního ročníku jsou také Evropské konzultační centrum, poradenské služby Potravinářské komory ČR a Svazu obchodu a cestovního ruchu. Díky nim se můžete na veletrhu dozvědět vše o nových potravinářských předpisech EU a dalších změnách, které nás v Unii čekají.

Doprava a parkování:
Pokud pojedete autem, počítejte s parkovným 150,- Kč/ den, je možno využít i vyhrazené parkování na celou dobu trvání veletrhu za 1160,- Kč + 5 % DPH.
Jestliže se do Brna vypravujete autobusem, po vystoupení na nádraží Zvonařka se vydejte bez odboček po nadchodu, kolem Tesca, stále rovně až na zastávku tramvaje. Stačí nasednout na tramvaj č.1 směr Bystrc a vysednout na zastávce Veletržní.
Podobné je to, i když pojedete vlakem. S tím rozdílem, že vlakové nádraží je přímo u tramvajové zastávky, odkud tramvaj č.1 jezdí. Příjemné na veletržním cestování je, že se neztratíte, protože kdo v Brně neví, kde je Výstaviště, ten jako by nebyl, a také to, že s označenou vstupenkou na veletrh můžete jezdit městskou hromadnou dopravou zadarmo.

Monika Pečková je redaktorkou portálu Jídelny.cz
ZDROJ: www.jidelny.cz


Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.