Cukrář.cz

Reklama



Semináře v kulinářském centru Nestlé Electrolux

26.01.2008 | Autor: | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d



20.2.2008

CUKRAŘINA OD KUCHAŘE PRO KUCHAŘE

9 volných míst
Registrovat se >

V restauracích, kde není cukrář, se o deserty musí postarat kuchař. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palačinkou, musí alespoň trochu pootevřít dveře cukrářského řemesla. Jak se s tím poprat a neselhat ukáže Jaroslav Václavek, šéfkuchař restaurace Sorrento hotelu Carlsbad Plaza v Karlových Varech.

 

4.3.2008

VELIKONOCE

10 volných míst
Registrovat se >

Pro většinu Čechů zůstávají Velikonoce původními pohanskými svátky jara a plodnosti, které slavili už staří Slované a Germáni. Jsou oslavou jarní rovnodennosti (slunovratu), zániku zimy a vítáním jara, kdy se země probouzí k životu a pole čekají na své zúrodnění. První čerstvé plody jara zpracované v kuchyni s ohledem na tradice vám ukáže Rudolf Špaček, šéfkuchař francouzské restaurace Paříž hotelu Imperial v Karlových Varech.

 

19.3.2008

NĚMECKÁ KUCHYNĚ

9 volných míst
Registrovat se >

Většině Čechů se vybaví pod pojmem německá kuchyň klobása, vepřové žebírko s kyselým zelím, brambory, no a pak ještě takové divné „nepovedené“ knedlíky. To že německá kuchyň není nudná, ale naopak je skvělá, přijde vysvětlit a ukázat Rico Daenhardt a Miloš Kopal, Horeca manager Nestlé Professional.

 

2.4.2008

SLADKOVODNÍ RYBY

12 volných míst
Registrovat se >

Obliba ryb v Česku pomalu stoupá. Možná i proto je dobré využít místních zdrojů, i v našich vodách žije spoustu chuťově zajímavých ryb. Mimo kapra je to štika, sumec, candát, okoun, uhoř, ... Co s tím vám poradí Norbert Hojda, šéfkuchař restaurace Hospoda Domov v Liberci.

 

16.4.2008 CHŘEST

13 volných míst
Registrovat se >

Chřest je jedna z nejlahodnějších zelenin, kterou na jaře máme k dispozici. Připravit a uvařit tuto lahůdku chce trochu znalostí o které se s vámi podělíme, protože možností přípravy je mnoho. Od salátu přes polévku, přílohu až po hlavní jídlo. Seminář povede Tomáš Konopka, culinary advisor Nestlé Professional. A navíc, rok 2008 bude ve znamení chřestu!

 

4.6.2008

JAHODY

13 volných míst
Registrovat se >

“Dokonalý Bůh by jistě mohl udělat ještě lepší plody, ale nikdy tak neučinil” napsal o jahodách William Butler. Chcete se dozvědět, jak využít tuto nádhernou surovinu v kuchyni při přípravě jídel, už vám nestačí jahody se šlehačkou? Přijďte zkusit třeba jahody na pepři a další netradiční úpravy. Seminář povede Jaroslav Václavek, šéfkuchař restaurace Sorrento hotelu Carlsbad Plaza v Karlových Varech.

 

11.6.2008

MODERNÍ DIETNÍ KUCHYNĚ

9 volných míst
Registrovat se >

Dobře připravené a chutné jídlo je součástí léčby ať v nemocnicích, nebo v lázeňských domech a nebo třeba i v hotelech a restauracích. Každý, kdo musí dodržovat nějakou dietu, by se neměl cítit omezován úzkým sortimentem surovin a jejich úprav. Rudolf Špaček, šéfkuchař francouzské restaurace Paříž hotelu Imperial v Karlových Varech a Tomáš Konopka, culinary advisor Nestlé Professional, vám předvedou své praktické zkušenosti.



Semináře jsou zdarma. Začátek všech seminářů je vždy v 9.00 hod, seminář trvá cca 4 hodiny. Semináře jsou určeny pouze vážným zájemcům.
Omezená kapacita seminářů - maximálně 14 lidí.
Při větším zájmu je možné opakování seminářů.


Spojení MHD:
tramvaj 3, 17, 21 (zast. Belárie)
autobus 182, 253 (zast. U Belárie)


Tomáš Konopka
tel.: 261 322 588
fax: 261 322 226
e-mail: tomas.konopka@cz.nestle.com
Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
143 20 Praha 4 - Modřany
infolinka: 800 135 135

Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.