Cukrář.cz

Reklama



Business


Reforma trhu s cukrem potěší spotřebitele 30.7.2004, rubrika: Business Systém vede k tomu, že pěstitelé řepy a cukrovary v unii mají zajištěné jisté odbytové ceny (takzvané intervenční, minimální) a tím zisk, ale spotřebitel za cukr platí skoro trojnásobně víc, než kdyby trh byl volný. více...


Zákaz kouření v kavárnách je vítán 3.6.2004, rubrika: Business Vzduch v norských restauracích, které byly mimochodem už předtím mnohem lépe odvětrávané než většina restaurací českých, je ode dneška ještě čistší než dřív. Stejně tak i vzduch v barech a kavárnách. více...


Firemní kolektivní vina 20.5.2004, rubrika: Business Ministerstvo spravedlnosti chystá rekodifikaci trestního zákoníku, v níž navrhuje za prohřešek jednotlivce ve firmě, potrestat celou firmu, kdy se zatím jedná o právnické osoby. více...


Cukr v unii postupně zlevní 28.4.2004, rubrika: Business Trh s cukrem v Evropské unii čeká reforma, která na něj vpustí ostřejší konkurenci ze světa, a sníží tím ceny. Tuzemští spotřebitelé, ale i cukrovarníci na reformě vydělají. více...


Vyhovující registrační pokladny chybějí hlavně v pohostinství 15.4.2004, rubrika: Business Na výjimečně dobrý rok se letos mohou těšit dovozci a prodejci registračních pokladen. Vláda totiž schválila návrh zákona, podle kterého všichni obchodníci a hostinští budou muset používat registrační pokladny. více...


Výrobci vajec dostali pokutu 24.3.2004, rubrika: Business "K dlouhodobému prodeji vajec pod výrobní cenou nás donutila síla obchodních řetězců," vysvětlil Svoboda. Zatímco supermarkety za jedno vejce na platě nabízely kolem 1,50 korun, v zahraničí by čeští zemědělci dostali 2,50 až 2,70 korun. více...


Nestlé Česko s.r.o. prodá své pozemky v Modřanech společnosti SEKYRA Group. 24.2.2004, rubrika: Business Dne 17. února 2004 podepsaly společnosti Nestlé Česko s.r.o. a SEKYRA Group smlouvu, na jejímž základě Nestlé prodá svůj rozsáhlý průmyslový areál na břehu Vltavy v městské části Praha 12. více...


Quo vadis cukrařino? 19.2.2004, rubrika: Business Například na téma živočišné a rostlinné šlehačky jsme měli možnost vést opakované diskuse. A není v budoucnu vyloučeno, že bruselská direktiva nám naše chutě upraví. více...


Pečivo umíme dělat pro celou střední Evropu 11.2.2004, rubrika: Business V roce 1948 Marko Pařík z Československa emigroval, po návratu v roce 1990 tu privatizoval první pekárnu - a dnes je šéfem největší firmy v oboru s ambicí stát se lídrem trhu v celé střední Evropě. více...


Pekaři chtějí kvůli obilí opět zvýšit ceny 9.2.2004, rubrika: Business Pečivo loni na podzim skokem zdražilo o dvacet procent. Podobně chtějí postupovat pekaři i letos. Ceny obilí totiž od té doby vzrostly zhruba o pětinu.
více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
     
další >>

Dnes je pátek 23. srpna 2019
svátek slaví Sandra, zítra Bartoloměj

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.