Cukrář.cz

Reklama



Hygiena


Nizozemské kavárny se bojí, že s kouřem zmizí i hosté 08.01.2004, rubrika: Hygiena Součástí nizozemské ofenzívy proti kouření je kromě nepřehlédnutelných nápisů o strašlivých následcích kouření i nový zákon, podle nějž mají od příštího roku všichni zaměstnanci právo na pracovní místo bez cigaretového kouře. více...


Některé restaurace špatně vyrábějí a skladují led 05.11.2003, rubrika: Hygiena Majitelé a provozovatelé některých restaurací špatně vyrábějí, skladují a podávají led do nápojů. Zjistili to moravskoslezští hygienici při rozsáhlé kontrolní akci. více...


Není vždy medem to, co v ústech sládne 04.11.2003, rubrika: Hygiena Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) se zaměřila na kontrolu medu v našich obchodech v období měsíců červen až září, a u 23 odebraných vzorků zjistila téměř v 48 procentech závažné nedostatky. více...


Novela vyhlášky 107/2001 03.09.2003, rubrika: Hygiena Vyhláška č. 107/2001 je všeobecně známá. Jednak proto, že se dotýká všech provozů společného stravování od stánku s občerstvením na pouti až po kuchyně s tisíci strávníků v továrnách. více...


Kvalitní domácí potraviny lidé poznají podle značky Klasa 05.06.2003, rubrika: Hygiena "První výrobek oceněný touto značkou by měl být představen koncem srpna na Země živitelce v Českých Budějovicích," řekl na dnešní tiskové konferenci ministr zemědělství Jaroslav Palas. Zhruba od září by pak lidé měli tuto značku najít na potravinách. více...


Bezdotyková umývadla a baterie 30.04.2003, rubrika: Hygiena Ukázka různých druhý bezdotykových baterií - bezdotykové umývadla a baterie elektonické ovládání a bezdotykové umývadla a baterie manuální ovládání. více...


Čím hloupější tím bohatší aneb oddělme zrno od plev 16.12.2002, rubrika: Hygiena Do titulu článku je možné dosadit i jiné slovo. Např. čím línější, neschopnější atd. Bohužel faktor zdlouhavé opravy má odraz ve strmém nárůstu v hodinovém sazbě výkonu. Když vezmu v potaz např. hodinovou sazbu 300 Kč více...


Rozhovor s ústředním ředitelem ČZPI - Ing. Jakubem Šebestou 21.11.2002, rubrika: Hygiena Při kontrole je nesmírně důležité, co se zjistilo, proč ten podnikatel tak jednal, jaká byla jeho reakce, jak rychle odstranil nedostatky... Pokud inspektoři při následné kontrole zjistí, že už je vše v pořádku, dosáhli jsme cíle zjednat nápravu. více...


Sanitace ve stravovacích provozech 12.11.2002, rubrika: Hygiena Zdálo by se, že o tomto námětu bylo už vše několikrát řečeno, praxe však ukazuje, že je třeba stále znovu zdůrazňovat: Všude, kde jde o výrobu potravin nebo pokrmů, je nezbytně nutné důsledně dbát na hygienu a sanitaci. více...


Co se vyplatí vědět o droždí 15.10.2002, rubrika: Hygiena Koláče jako malované, do zlatova usmažené koblihy, a což teprve povidlové knedlíčky lehké jaké peří? Všechny tyhle kulinářské skvosty by se ale neobešly bez nevzhledné hmoty, která jim zajistí tu báječnou vláčnost a kyprost. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7      další >>

Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.