Cukrář.cz

Reklama



CREMIUM SCHOKO od firmy BRAUN

11.4.2003 | Autor: -red | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

1. část

Čokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat přímo z přepravní nádoby při teplotě 20 - 22 °C. Ponechává si i po pečení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnění a potahování:
* croissantů
* plundrového pečiva
* sušenek, čajového a trvanlivého pečiva
* koblih





Charakteristika Cremium Schoko spočívá v:

* okamžitém zpracování z nádoby
* absolutní zachování krémové konzistence při pečení
* jemné čokoládové chuti
* v možnostech jak ručního tak strojního zpracování
* v dobrých nástřikových a dávkovacích úkonech

(pokračování příště)




Příbuzné články...
29.3.2016 Potahová hmota K2
23.2.2014 Cukrařina a ovoce
11.2.2014 Co všechno obsahuje vejce?
22.1.2014 Vanilka
28.11.2013 Fruktóza a pečení

[další příbuzné články]
Dnes je čtvrtek 21. listopadu 2019
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.