�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
CREMIUM SCHOKO od firmy BRAUN |
| Autor: -red Datum vyd�n�: 11.04.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=410 |
| Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování |
|
1. èást Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování: * okamžitém zpracování z nádoby (pokraèování pøíštì) |
Vytisknuto dne 09.12.2025 ze serveru |