| Reklama | Problémy se šlehačkou
          
          Počátkem minulého týdne se v Praze přestala vyrábět čerstvá živočišná šlehačka v 1litrovém balení, určená pro výrobny. Jediná pražská firma, která tuto šlehačku dodávala do obchodní sítě, bez jakéhokoli oznámení předem, ukončila výrobu této šlehačky. Do výroben sice je dodávána šlehačka od jiného dodavatele, ale vzhledem k tomu, že se jedná o šlehačku s prodlouženou trvanlivostí, tuto šlehačku nelze použít do výrobníků šlehačky a klasickým šleháním ve stroji se rovněž nedocílí správného našlehání. Při výrobě šlehačkových dortů se musí používat ztužovač šlehačky, ale i tak je šlehačka spíše jako krém. Jiná alternativa je používat šlehačku rostlinnou, ale to už je odlišná chuť a někteří zákazníci ji nemají rádi. Doufejme, že se situace co nejdříve zlepší a dosáhne se lepších výsledků.
          
         
          Příbuzné články...
          16.11.2020 Pražení lískových oříšků 29.03.2016 Potahová hmota K2 23.02.2014 Cukrařina a ovoce 11.02.2014 Co všechno obsahuje vejce? 22.01.2014 Vanilka [další příbuzné články] | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025 svátek slaví Štěpánka, zítra Felix Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama | 
