Cukrář.cz

Reklama



Problémy se šlehačkou

19.6.2002 | Autor: Petr Haase | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
Počátkem minulého týdne se v Praze přestala vyrábět čerstvá živočišná šlehačka v 1litrovém balení, určená pro výrobny. Jediná pražská firma, která tuto šlehačku dodávala do obchodní sítě, bez jakéhokoli oznámení předem, ukončila výrobu této šlehačky. Do výroben sice je dodávána šlehačka od jiného dodavatele, ale vzhledem k tomu, že se jedná o šlehačku s prodlouženou trvanlivostí, tuto šlehačku nelze použít do výrobníků šlehačky a klasickým šleháním ve stroji se rovněž nedocílí správného našlehání. Při výrobě šlehačkových dortů se musí používat ztužovač šlehačky, ale i tak je šlehačka spíše jako krém. Jiná alternativa je používat šlehačku rostlinnou, ale to už je odlišná chuť a někteří zákazníci ji nemají rádi. Doufejme, že se situace co nejdříve zlepší a dosáhne se lepších výsledků.

Příbuzné články...
29.3.2016 Potahová hmota K2
23.2.2014 Cukrařina a ovoce
11.2.2014 Co všechno obsahuje vejce?
22.1.2014 Vanilka
28.11.2013 Fruktóza a pečení

[další příbuzné články]
Dnes je středa 3. června 2020
svátek slaví Tamara, zítra Dalibor

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.