Cukrář.cz

Reklama



Hygiena


Systému kritických bodů 7. krok 27.2.2002, rubrika: Hygiena Účelem tohoto kroku je určit ta místa (technologické operace) ve výrobním procesu, v nichž lze uplatněním kontroly a nápravných opatření zabránit více...


Systému kritických bodů 6 (2/2). krok 20.2.2002, rubrika: Hygiena V případě cukrářských výrobků se jedná např. o nebezpečí překročení nejvyššího povoleného množství barviv, které připouští Vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 298/1997 Sb., část 5,
více...


Systému kritických bodů 6 (1/2). krok 12.2.2002, rubrika: Hygiena Co je to nebezpečí, to je definováno v § 1 písm. e) vyhlášky Ministerstva zemědělství č. 147/1998 Sb. Jedná se především o fyzikální, chemickou nebo mikrobiologickou kontaminaci hotového výrobku, více...


WC - POVINOST nebo PŘEPYCH 11.2.2002, rubrika: Hygiena Požadavek na vybudování WC pro hosty je zakotven jednak ve směrnici č. 72, o hygienických požadavcích na zřizování a provoz zařízení společného stravování uveřejněné ve sbírce hygienických předpisů sv. 64/1987 více...


Boj proti plísním v potravinářských provozovnách 2 29.12.2001, rubrika: Hygiena Nestačí plísně z ploch, na kterých se rozrostly,
seškrabat? Vždyť by bylo jednodušší a bez chemie ? Jaký je nejúčinnější postup proti plísním ? více...


Boj proti plísním v potravinářských provozovnách 1 28.12.2001, rubrika: Hygiena Přítomnost plísní představuje vždy závažný problém a indikuje možné hygienické závady nebo nedostatky. více...


ZMRZLINY 27.12.2001, rubrika: Hygiena Zmrzlina je výrobek získaný zmrazením smetanové,mléčné nebo vodové ochucené směsi.Z hygienického hlediska ji řadíme mezi epidemiologicky choulostivé zboží více...


Nejzávažnější hygienický významní členovci 27.12.2001, rubrika: Hygiena Na řadě míst se můžeme setkat s drobnými tvory žijícími v naší blízkosti, z nichž někteří mohou přímo zdravotně ohrožovat člověka. více...


Zásady boje proti škodlivým hlodavcům 24.9.2001, rubrika: Hygiena V poslední době je možno pozorovat rozmnožení hlodavců, kteří se stávají velmi závažným ekonomickým i hygienickým problémem. více...


Jaký je rozdíl mezi pojmy potravina a pokrm ? 25.7.2001, rubrika: Hygiena S tímto dotazem se setkávám poměrně často, zejména s ohledem na to, jaká pravidla se vztahují k výrobě (např. zda je třeba ve výrobě stanovit kritické body, prokazovat shodu apod.) více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7      další >>

Dnes je sobota 23. března 2019
svátek slaví Ivona, zítra Gabriel

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.