Cukrář.cz

Reklama



Světový zmrzlinářský pohár / - 1.

Světový zmrzlinářský pohár / - 1.

13.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zadání spočívalo ve tvorbě monumentu z ledu, který přicházel ve sledu prací jako první na řadu. Tvůrci měli kromě obligátních kójí k dispozici i velkorozměrný mrazicí box, ve kterém ledový blok spočinul až do téměř závěrečné chvíle vyhlášení. více...

Další novinky

Plundrové pečivo Plundrové pečivo 10.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po vykynutí těsto vyválíme, na něj položíme máslo, přeložíme do psaníčka jako u listového těsta a vyválíme.
Necháme asi 15 minut v chladu a potom ještě 2 x překládáme a vyvalujeme. více...

 
Seminář GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI Seminář GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI 8.8.2018, rubrika: Akce a soutěže Zmrzlinová výuka sestává ze čtyř dnů, kdy prvé tři dny mají teoretickou dopolední studijní náplň. Zbylá polovina denního cyklu byla věnována praktické výuce ve firemní laboratoři. více...
 
Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 3. Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 3. 6.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nizozemcova tvorba má pozoruhodný název „Cesta do vesmíru“ a odrazovým prvkem tím byla naše země, která byla zpodobněna v podobě čokoládové zeměkoule. Z téhož materiálu byly vytvořeny i zbývající komponenty Thomasovy vesmírné cesty. více...
 
Mladí cukřářští mistři před deseti roky / - 2 Mladí cukřářští mistři před deseti roky / - 2 3.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vítězný Japonec Kengo Akabame se rozhodl pro námět „Láska a mír“.
Obraz oduševnělé tvorby představuje vizi klidu, tolerance a vzájemného pochopení vmíšené do projevu půvabu zhotovení. více...

 
Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 1. Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 1. 1.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zhotovení dekorační výrobku se provádí z karamelu, čokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonů se provádí jako součást dekoračního výrobku. více...
 
I sladkosti mají své sváteční dny I sladkosti mají své sváteční dny 30.7.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dvacátého osmého července je den mléčné čokolády, kterou objevil Daniel Peter ze Švýcarska v roce 1876, který našel způsob, jak přidat do čokolády mléko. Dnes mají čokoládu na jídelníčku i kosmonauté na oběžné dráze. více...
 
Müsli tyčinky Müsli tyčinky 30.7.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Postup: mléko,cukra mouku dáme vařit na hustou kaši,potom přidáma všechny ostatní ingredience,pokud je to husté rředíme trochou mléka. Namažeme na vymaštěný plech a 10 min pečeme potom troubu dáme na minimum a ještě 15 minut sušíme více...
 
Mouka ze špaldy Mouka ze špaldy 27.7.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pšenice špalda je potenciálním zdrojem nových potravinářských produktů s vysokým obsahem vlákniny. Vyrábějí se z ní základy nebo přídavky do těstovin, tvoří přísadu müsli i vánočního pečiva. více...
 
Skladování čokolády a kakaa Skladování čokolády a kakaa 25.7.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Volnou čokoládu je možné skladovat pouze v dobře uzavřených nádobách, protože kromě zmíněných nebezpečí je vyhledávaným hnízdištěm molů, které kladou do její blízkosti s oblibou vajíčka. Uskladnění čokolády provádíme pouze v suchém prostředí. více...
 

[ další články ]


Dnes je úterý 14. srpna 2018
svátek slaví Alan, zítra Hana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.