Cukrář.cz

Reklama



Světový zmrzlinářský pohár / - 3.

Světový zmrzlinářský pohár / - 3.

17.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dortová exhibice defilující prostřednictvím svých tvůrců před zraky poroty a publika. Ti první měli navíc tu výhodu, že mohli jednotlivá sousta ochutnávat. Vzhled, způsob provedení a chuť byly bodovým ziskem v kompletní tvorbě Světového poháru. více...

Další novinky

Světový zmrzlinářský pohár / - 2. Světový zmrzlinářský pohár / - 2. 15.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Druhá fáze zmrzlinové prezentace spočívala ve tvorbě soutěžních pohárů. Fantazii se opět nekladly žádné překážky a tak mnohá avangarda či spíše science fiction, si při předváděcí promenádě přišla na své. více...
 
Světový zmrzlinářský pohár / - 1. Světový zmrzlinářský pohár / - 1. 13.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zadání spočívalo ve tvorbě monumentu z ledu, který přicházel ve sledu prací jako první na řadu. Tvůrci měli kromě obligátních kójí k dispozici i velkorozměrný mrazicí box, ve kterém ledový blok spočinul až do téměř závěrečné chvíle vyhlášení. více...
 
Plundrové pečivo Plundrové pečivo 10.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po vykynutí těsto vyválíme, na něj položíme máslo, přeložíme do psaníčka jako u listového těsta a vyválíme.
Necháme asi 15 minut v chladu a potom ještě 2 x překládáme a vyvalujeme. více...

 
Seminář GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI Seminář GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI 8.8.2018, rubrika: Akce a soutěže Zmrzlinová výuka sestává ze čtyř dnů, kdy prvé tři dny mají teoretickou dopolední studijní náplň. Zbylá polovina denního cyklu byla věnována praktické výuce ve firemní laboratoři. více...
 
Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 3. Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 3. 6.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nizozemcova tvorba má pozoruhodný název „Cesta do vesmíru“ a odrazovým prvkem tím byla naše země, která byla zpodobněna v podobě čokoládové zeměkoule. Z téhož materiálu byly vytvořeny i zbývající komponenty Thomasovy vesmírné cesty. více...
 
Mladí cukřářští mistři před deseti roky / - 2 Mladí cukřářští mistři před deseti roky / - 2 3.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vítězný Japonec Kengo Akabame se rozhodl pro námět „Láska a mír“.
Obraz oduševnělé tvorby představuje vizi klidu, tolerance a vzájemného pochopení vmíšené do projevu půvabu zhotovení. více...

 
Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 1. Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 1. 1.8.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zhotovení dekorační výrobku se provádí z karamelu, čokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonů se provádí jako součást dekoračního výrobku. více...
 
I sladkosti mají své sváteční dny I sladkosti mají své sváteční dny 30.7.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dvacátého osmého července je den mléčné čokolády, kterou objevil Daniel Peter ze Švýcarska v roce 1876, který našel způsob, jak přidat do čokolády mléko. Dnes mají čokoládu na jídelníčku i kosmonauté na oběžné dráze. více...
 
Müsli tyčinky Müsli tyčinky 30.7.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Postup: mléko,cukra mouku dáme vařit na hustou kaši,potom přidáma všechny ostatní ingredience,pokud je to husté rředíme trochou mléka. Namažeme na vymaštěný plech a 10 min pečeme potom troubu dáme na minimum a ještě 15 minut sušíme více...
 

[ další články ]


Dnes je úterý 21. srpna 2018
svátek slaví Johana, zítra Bohuslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.