Cukrář.cz

Reklama



Broskvovo - ostružinový koláč

Broskvovo - ostružinový koláč

10.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Broskve a ostružiny rozvrstvíme po celé ploše těsta. Posypeme mandlemi, zbylým cukrem, a vanilinovým cukrem. Zbytek másla nakrájíme na tenké plátky a rozvrstvíme po těstě. více...

Další novinky

Dortové těsto Dortové těsto 7.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Chceme-li něco víc než jen mouku, musím ubrat příslušné množství moukya nahradit ji rovnoměrně množstvím něčeho jiného. Máme přitom na paměti jednoduché pravidlo, že jedno vajíčko 2 lžíce cukru a 2 lžíce mouky (nebo kakaa, ořechů, kokoksu. více...
 
Tvoříme banketky Tvoříme banketky 5.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Charakteristické je dvoustupňové vedení těst: z recepturního droždí, enzymu a části mouky se připraví řídký kvasný stupeň, který se nechá řádně prokvasit. Pak se přidají zbývající suroviny. Těsto se vymísí a nechá se opět zrát. více...
 
Chléb z vlastní pece Chléb z vlastní pece 3.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Chcete-li mít ráno ke snídani čerstvý krajíc s křupavou kůrkou, a nebydlíte zrovna vedle pekárny, můžete si upéct svůj bochník pěkně doma v kuchyni. Malá pec na chleba se jednoduše ovládá i udržuje. A navíc - vlastnoručn více...
 
Kypření těsta Kypření těsta 24.1.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pečivu dodáváme kyprosti různým způsobem. Především těsto velmi pečlivě a dostatečně dlouho vypracováváme, abychom do něho vháněli hodně vzduchu. Vzduchové bubliny se při vaření či pečení roztahují, zvedají těsto a pečivo zůstane pórovitým. více...
 
Alaska Alaska 22.1.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Před podáváním se omeleta přelila nějakou dobře hořící lihovinou a za potlesku stolovníků se přinesla hořící do ztemnělé místnosti, což bylo to překvapení „surprise“. více...
 
Mirka Slavíková - Professeuer en sucre d´ Art - 6/6   Mirka Slavíková - Professeuer en sucre d´ Art - 6/6 20.1.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Úspěch není u paní Slavíkové důvodem k posazení se do křesla a kalkulování minulosti. Sotvaže sňala olympijské medaile z krku již roztočila soukolí dalšího cukrářského projektu pod názvem Astoria Schoris. více...
 
Mirka Slavíková - doma je doma, pokud není dálka silnější 5/6 Mirka Slavíková - doma je doma, pokud není dálka silnější 5/6 17.1.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy A právě s touto firmou se paní Slavíkové podařilo navázat předobchodní kontakt. Podpisu předcházelo jednání, jehož děj probíhal každé pondělí u obchodní ředitelky a pokaždé bylo nutné přijít s novým typem výrobku nesoucí prvek neobvyklosti. více...
 
Mirka Slavíková - Napříč africkými obratníky /4/6 Mirka Slavíková - Napříč africkými obratníky /4/6 15.1.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Africká originální cukrařina se tak trochu blíží jemnému pekařství, s převahou zákusků typu buchet, koblih apod., namočené v růžovém fondánu a posypané barevným kokosem, s džemovou pomazánkou. více...
 
Mirka Slavíková -  Ebenový kontinent se "slavičí pečetí"/3/6 Mirka Slavíková - Ebenový kontinent se "slavičí pečetí"/3/6 12.1.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Složení sestávalo ze směsi plastického modelovacího cukru s čokoládou, což se vymykalo tamnějším výrobním zvyklostem, neboť Jižní Afrika se vyznačuje anglickým zvykovým konzervatizmem. více...
 

[ další články ]


Dnes je úterý 18. února 2020
svátek slaví Gizela, zítra Patrik

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.