Cukrář.cz

Reklama



Účes na dortu

Účes na dortu

16.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Aby se mohla pěkná a vkusná dekorace dortu rychle sestavit, používá se k tomu účelu dekoračních šablon. Zákazník nakupuje mnohdy dort bez předchozí objednávky, a chceme-li jeho přání vyhovět, je zapotřebí mít po ruce celou škálu ozdobných dekorací. více...

Další novinky

Máslové karamelky "FUDGE" Máslové karamelky "FUDGE" 14.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Směs rozpouštíme v mikrovlnné troubě asi 3 až 5 minut, během té doby( asi každé 1 a půl minuty) 3x vymícháme. Opět velmi dobře vymícháme a vylijeme na máslem namazaný čistý plech a naznačíme špachtlí kostičky. více...
 
Zmrzlina před zákazníkem Zmrzlina před zákazníkem 12.11.2018, rubrika: Akce a soutěže Jedná se o systémem stále čerstvé zmrzliny tvořené před zákazníkem pod názvem BG ITALI. Jedná se o systém, jenž umožňuje nastavit až 59 různých receptů, podle různých příchutí, se specifickými pracovními parametry. více...
 
SIGEP - 40 -  V KULATÉM JUBILEU! SIGEP - 40 - V KULATÉM JUBILEU! 9.11.2018, rubrika: Akce a soutěže Nejvýznamnější a nejpopulárnější cukrářský veletrh Evropy SIGEP v italském Rimini, završí příštím rokem již čtyři rovné dekády své působnosti. Dokáže přitom neustále navyšovat jeho oblibu a vzůstající zájem návštěvníků i vystavovatelů. více...
 
Kremrole a s nimi spojená svízel Kremrole a s nimi spojená svízel 7.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na výši lepku a druhu tuku záleží aby se listové těsto opravdu povedlo.Též záleží na poctivém překládání. Pokud nechcete zažívat další zklamání při pečení kremrolí z listového těsta, dávám k dobru těsto mé babičky, které nikdy nezklame. více...
 
Ohlédnutí za cukrářským Stuttgartem Ohlédnutí za cukrářským Stuttgartem 5.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Kulinářská soutěž pořádaná ve Stuttgartu přinesla dílčí pohled na budoucí scenérii olympijského dění. Na soutěž přijely desítky týmů, které si svoje zápolení rozložily do čtyřdenních klání s cílem kontroly své tvůrčí kvality. více...
 
Cukrárenské kavárny Cukrárenské kavárny 2.11.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dnes je příležitostné posezení v kaváně při šálku kávy a zákusku dostupné téměř pro každého. Současně je to i součást našeho životního pocitu. A tak by to mělo i zůstat! více...
 
Medovník Medovník 31.10.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vyválenou placku opatrně přendáme pomocí válečku na vymazaný plech a vidličkou toto těsto asi na 10 místech propícháme, aby se při pečení netvořily tzv. puchýře. Pečeme rychle do lehkého zhnědnutí. více...
 
Co je florentýnka a co marokánka Co je florentýnka a co marokánka 29.10.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Byť mezi maronkánkami je vizuální příbuznost, jedná se o jiný druh cukrářské poživatiny. Při výrobě je správný obsad medu, který zajišťuje jejich příjemnou chuť na jazyku a tažnost. více...
 
Mistr čokolády Dominique Persoone Mistr čokolády Dominique Persoone 26.10.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy „Čokoládová pralinka se dá vyrobit prakticky s jakoukoliv příchutí, jen je důležité přesně vyvážit chutě a při práci s čokoládou nespěchat,“ říká Dominique Persoone, znalec a milovník čokolády z Brug. více...
 

[ další články ]


Dnes je neděle 18. listopadu 2018
svátek slaví Romana, zítra Alžběta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2018 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.