Cukrář.cz

Reklama



Perník -marcipán, pumpernikl a jejich výroba - 1/2

Perník -marcipán, pumpernikl a jejich výroba - 1/2

5.6.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Toto těsto je tužší než těsto medové a doporučuje se druhý den zpracovat, protože starší těsto nemá tak dobré pečící vlastnosti. Medová i syrobová těsta je vhodné nechat odležet a nejlépe v suchém sklepě v dřevěných a dobře uzavřených sudech více...

Další novinky

Carpigiani s novým programem pro zmrzlináře - 2/2 Carpigiani s novým programem pro zmrzlináře - 2/2 2.6.2020, rubrika: Akce a soutěže V oblasti zmrzliny točené, přichází Carpigiani s novým konceptem použití různorodých nástavců umožňujících provedení různých vzorů vizáže zmrzlin. více...
 
Carpigiani s novým program pro zmrzlináře -1/2 Carpigiani s novým program pro zmrzlináře -1/2 1.6.2020, rubrika: Akce a soutěže Co je údernou novinkou chladivé pochutiny vyznačující se opojností své chuti a kompenzací slunečního žáru je ZMRZLINA DO KELÍMKU. Tento způsob podávání prokázal svoji praktičnost i v době koronavirové pandemie. více...
 
Marcipánové rady / -2. Marcipánové rady / -2. 29.5.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy V době povelikonoční a povánoční hrají marcipánové odpadky a neprodané marcipánové zboží velkou úlohu. Tyto věci z marcipánu zužitkujeme prakticky s užitkem, když je rozstrouháme a zapracujeme do krokantu. více...
 
Marcipánové rady / -1. Marcipánové rady / -1. 27.5.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na výstavách hlavní efekt marcipánového ovoce spočívá v lesku. Toho dosáhneme, když dobře nahřejeme a potom slabě potřeme tekutým čistým kakaovým máslem. více...
 
Máslový krém na plnění a zdobení Máslový krém na plnění a zdobení 25.5.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mícháme studenou fondantovou hmotu, až je hladká a přidáme máslo (asi 2-3 krát tolik), až dosáhneme žádané hustoty. Krém se tře až je zpěněný a opatří se vůní a chutí kterou chceme. více...
 
Upravené čokoládové polotovary / 2. Upravené čokoládové polotovary / 2. 22.5.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Při přípravě některých druhů dezertů se nabízí možnost použití záměny čokoládové polevy s kakaovým máslem za polevu tmavou na máčení s akopolem. Tato není tak náročná na zpracování jako čokoládové polevy. více...
 
Upravené čokoládové polotovary /1. Upravené čokoládové polotovary /1. 20.5.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čokoládové polevy byly aplikovány při výrobě různých ozdob - zředěné kakaovým máslem a vytemperované s použitím drobných šablon, kornoutkem, případně jejich tvar dovoluje použití přímo ke zdobení cukrářských výrobků. více...
 
Teplotní optimum kávy Teplotní optimum kávy 18.5.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Je to zjednodušeným pohledem zvláštní, že 40 °C teplá koupel již platí za horkou, a ve vyšší teplotě se nemůžeme koupat vůbec. Je to tím, že jemné ústní sliznice snášejí vyšší teplotu než pokožka. více...
 
Klimatizace je v dnešní době věc nezbytná Klimatizace je v dnešní době věc nezbytná 15.5.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Klimatizace je nejen výhodná - v mnoha případech je naprosto nepostradatelná. Je to něco, co nám vychladí vzduch a připraví optimální pracovní podmínky, ale také příjemné prostředí hostům v našich provozovnách. více...
 

[ další články ]


Dnes je pátek 5. června 2020
svátek slaví Dobroslav, zítra Norbert

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.