Cukrář.cz

Reklama



Perník má velkou tradici

Perník má velkou tradici

24.6.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hlavní látky, které med obsahuje jsou:
35% ovocného cukru, 42% hroznového cukru, 2% surového cukru, malou část bílkovin,vody, voskoviny, volné kyseliny, aroma a barviva. více...

Další novinky

Košíček se smetanovou zmrzlinou a ovocem Košíček se smetanovou zmrzlinou a ovocem 21.6.2019, rubrika: Recepty Zmrzlinovou směs vytočíme do přiměřené výše do připravených košíčků a ozdobíme nakrájeným ovocem. viz. foto. více...
 
Tvoříme muffiny Tvoříme muffiny 21.6.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy V předehřáté troubě na 190 - 200 stupňů přibližně 20 minut. Pokud po upečení budou vaše muffiny mít nesouměrnou "čepicku", pečete při moc vysoké teplotě. více...
 
Tvoříme banketky Tvoříme banketky 19.6.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Povrch dokynutých těstových kusů se před sázením upravuje vlažením, sypáním atd. K vlažení se používají kartáče namáčené do vody. Pece se při výrobě banketek vytápí na 250°C - 270°C. Doba pečení se pohybuje kolem 12 – 30 minut. více...
 
Nepečená roláda Nepečená roláda 17.6.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vodu s cukrem a ovocem povaříme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžičkou studené vody, přidáme k ovoci, provaříme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talířky a přelijeme horkou omáčkou. více...
 
Alasska Alasska 14.6.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na 2 cm vysoký, kulatý sokl o průměru asi 10 cm dáme kopeček (1/2 šálku) libovolné tuhé zmrzliny o průměru 8 cm. Navrch zmrzliny dáme menší půlku konzervované broskve a vše ozdobně ostříkáme tuhými ušlehanými bílky. více...
 
Smetanový zmrzlinový kornout pro děti Smetanový zmrzlinový kornout pro děti 12.6.2019, rubrika: Recepty Zhotovenou zmrzlinu ve stroji vytočíme na kornout v přiměřeném množství na kornout a ozdobíme barevnou cukrovou dekorací. Pro větší působnost můžeme umístit do skleněné misky zpola zaplněnou lentilkami. více...
 
 Host Miláno 2019: stojí za návstěvu Host Miláno 2019: stojí za návstěvu 10.6.2019, rubrika: Akce a soutěže Výstava Host patří mezi největší na světě, rozumné minimum pro její návštěvu představují dva dny. Klidnější atmosféru a více času k diskusi na poskytuje klasicky poslední den akce, obvykle za cenu nepřítomnosti vyššího managementu vystavovatelů. více...
 
Umělé sladidlo aspartam Umělé sladidlo aspartam 7.6.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy OMEZIT POUŽÍVÁNÍ aspartamu by přišlo na pořádné peníze. Výrobci potravin a spotřebitelé na celém světě ho koupili loni za 570 milionů dolarů. Nová regulace sladidla by ohrozila prodej produktů za miliardy dolarů, v nichž se aspartam nachází. více...
 
Eiskon - Petr Špička manažer / - 4. Eiskon - Petr Špička manažer / - 4. 5.6.2019, rubrika: Osobnosti Brněnskému Eiskonu byla na základě pozitiv dosažených při spolupráci s Carpigiani, nabídnuta možnost rozšíření dosavadní desítku států pořádajících národní kola, aby se do celosvětové zmrzlinářské soutěže rovněž přiřadil. více...
 

[ další články ]


Dnes je úterý 25. června 2019
svátek slaví Ivan, zítra Adriana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.