Cukrář.cz

Reklama



Odkaz svatého Valentýna

Odkaz svatého Valentýna

14.2.2019, rubrika: Cukrářská poezie Na povel císaře pána,
blýskl ostří meče břit,
a epocha děje byla psána,
- a Valentýn již nebyl živ – více...

Další novinky

SIGEP 2019 - Bylo tu vše, ale zmrzlina především! SIGEP 2019 - Bylo tu vše, ale zmrzlina především! 12.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Napsat, že je Itálie jedničkovým výrobcem zmrzliny v EU, by bylo naplněním podstaty výroky o nošení dříví do lesa. Řeč statistických čísel praví o 595 milionech litrů vyprodukované zmrzliny v roce! více...
 
SIGEP 2019 - CARPIGIANI a jeho inovační prvky SIGEP 2019 - CARPIGIANI a jeho inovační prvky 10.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Každý ročník cukrářského SIGEPU je u firmy CARPIGIANI pravidelným krokem v dosahování vyššího stupně inovací a nejinak tomu bylo i v této jubilejní čtvrté dekádě v Rimini, omývané slanou vodou jaderského pobřeží. více...
 
SIGEP 2019 - ČOKOLÁDOVÁ AKADEMIE MILÁNO SIGEP 2019 - ČOKOLÁDOVÁ AKADEMIE MILÁNO 8.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Akademie si vytýčila za cíl své činnosti rozvíjet význam čokoládové kulturv prostřednictvím zájemců kakaového vyznání, kteří hodlají v týmu ortodoxních vyznavačů čokoládového umu jejich prostřednictvím rozvíjet svoje schopnosti. více...
 
SIGEP 2019 - Vývojová progresivita firem SIGEP 2019 - Vývojová progresivita firem 6.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Přední světový výrobce zmrzlinových směsí a doplňků vykročil rozhodným krokem ve směru cukrářské kreativity v cukrárnách. To z důvodu, že nic nezůstává neměnné a proto je nutné se pokoušet o první krok ve směru inovace. více...
 
SIGEP 2019 – ZLATČINA POLEVA PERFECT GLAZE SIGEP 2019 – ZLATČINA POLEVA PERFECT GLAZE 4.2.2019, rubrika: Akce a soutěže Zrcadlová poleva nesoucí název mirror glaze, neboli zrcadlová poleva, je potahová hmota usnadňující donedávna poměrně náročný cukrářský úkon, jenž vyžadoval značnou rukodělnou obratnost. více...
 
SIGEP 2019 - GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI SIGEP 2019 - GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI 31.1.2019, rubrika: Akce a soutěže GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI se zaměřuje na vývoj zmrzlinové pochutiny sofistikovaným laboratorním výzkumem přetvořeným do nejrozmanitějších rozličnosti chutí, podob a umělecké působnosti. více...
 
SIGEP 2019 v návštěvním progresu! SIGEP 2019 v návštěvním progresu! 28.1.2019, rubrika: Akce a soutěže Ke vztahu Italů k cukrařině jako takové, je potřebné zdůraznit ryzí jádro italského zlatého ořechu cukrářského umění, kterým je bezpochyby proslulé „gelato italiano“, tedy italská zmrzlina, zastoupeného na veletrhu doslovně v tunách. více...
 
Upečte si svůj křupavý chléb Upečte si svůj křupavý chléb 23.1.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Domácí chléb vydrží déle měkký a díky kvalitním surovinám, které se v sériové výrobě nahrazují levnějšími, bývá i chuťově odlišný. Doma upečený bude o něco vlhčí než ten z klasické pekárny, protože ve velkých pecích je vlhkost nižší. více...
 
Sojová mouka v cukrářství Sojová mouka v cukrářství 21.1.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Úspora spočívá ve schopnosti vázat vodu v bohatosti živin. Uužívá se jako 5-20 % přísada do zboží, přičemž jsou zhruba asi následující úspory:
- v kynutém těstě při 10 % přídavku se ušetří téměř všechny vejce a 1/3
více...

 

[ další články ]


Dnes je sobota 16. února 2019
svátek slaví Ljuba, zítra Miloslava

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.