Cukrář.cz

Reklama



Vánoce  - Fíkový dort

Vánoce - Fíkový dort

14.12.2019, rubrika: Recepty Na přípravu těsta namočíme rozinky do rumu a necháme je asi hodinu macerovat. Fíky nakrájíme na malé kousky, vložíme je do vařící vody a za občasného zamíchání je povaříme asi 15 minut. Poté odstavíme, vmícháme jedlou sodu a necháme je zchladnout. více...

Další novinky

Vánoční sušenky s citronvou příchutí Vánoční sušenky s citronvou příchutí 13.12.2019, rubrika: Recepty Velmi záleží na volbě surovin, které mohou přinést vysokou kvalitu výrobků a podtrhnout vynikající chuťové vlastnosti čajového pečiva. Neopomíjejte vždy přidat špetku soli, která udržuje čajové pečivo vláčné a rozplývavé. více...
 
Vánoce - oříšky v čokoládě Vánoce - oříšky v čokoládě 12.12.2019, rubrika: Recepty Na přípravu těsta v míse smícháme mouku s kypřicím práškem, cukrem, solía perníkovým kořením. Přidáme med, máslo a mléko a ručně vypracujeme
hladké těsto. Těsto na pomoučené pracovní ploše pomocí válečku vyválíme na plát o tloušťce asi 5 mm. více...

 
Vánoce z Norimberka Vánoce z Norimberka 11.12.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Těsto vložíme na moukou vysypaný vál a vyválíme do požadovaného tloušťky. Vykrájíme podobu perníku, (případně přiložíme ozdobu, např. mandli) a vložíme na plech, který vymažeme včelím voskem více...
 
Vánoční (i nevánoční) lesk perníčků Vánoční (i nevánoční) lesk perníčků 9.12.2019, rubrika: Recepty Kulér: do suchého rendlíku nasypte vrchovatou lžíci krystalového cukru a "vařte", dokud se cukr nerozpustí a nezhnědne - zkaramelizuje. Musíte průběžně míchat a pozor, konečná fáze zhnědnutí jde hodně rychle, tak abyste to nespálili. více...
 
Vánoční pečivo a víno Vánoční pečivo a víno 7.12.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vanilkové rohlíčky ve společnosti bílého rulandského vína nabízí v takovémto spojení elegantní a voňavý zážitek, vytvářející pohodu a kouzlo Štědrého večera. více...
 
SIGEP 2020 SIGEP 2020 3.12.2019, rubrika: Akce a soutěže Sigep je zase zde, a to v termínu 18 - 22. ledna roku 2020. Opět se rozevře návštěvníkům tohoto největšího cukrářského veletrhu na světě rozmanitá náruč všeho možného co může nabídnout tak rozmanitý a všemi chuti oplývající sladký obor. více...
 
Čokoláda od Mixitu Čokoláda od Mixitu 1.12.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vzhled ale není zdaleka všechno. Mačokoláda díky tomu nejzelenějšímu z japonských zelených čajů chutná exoticky a její chuť je snad ještě návykovější a podmanivější než u klasické čokoládové čokolády. To ale pořád není všechno. více...
 
Zefektivnění cukrářského produktu Zefektivnění cukrářského produktu 27.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Někdy se dostáváme do problému, že šlehačka nechce držet požadovaný tvar a výrobek musí být stůj co stůj hotov. Na tento problém nám postačí pouhý želírovací cukr, kdy na dávku sladké šlehačky o objemu 200 ml, přidáme více...
 
Croccatino arachide Croccatino arachide 26.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Koláč po upečení necháme trochu vychladnout. Mezitím si z másla, čokolády a citronové kůry přichystáme polevu. Jakmile se ingredience spojí v tmavou hustou hmotu, polijeme jí povrch koláče a pak vše posypeme nasekanými mandlemi. Servírujeme po vychla více...
 

[ další články ]


Dnes je sobota 14. prosince 2019
svátek slaví Lýdie, zítra Radana a Radan

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.