Cukrář.cz

Reklama



Cukrářská tvorba

Cukrářská tvorba

18.3.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Přidáme pokrájenou dužinu, šťávu a džus. Promícháme, přecedíme a rosolem naplníme misky z pomerančové kůry. Necháme ztuhnout v chladu. Potom opatrně nakrájíme na dílky a podáváme vychlazené. více...

Další novinky

Coronavirus v podobě vodopádu Coronavirus v podobě vodopádu 16.3.2020, rubrika: Hygiena Máme vládu jakou jsme si zvolili a ta dělá co může. Ale vodopádu šířící se pandémie nedokáže postavit účinnou hráz, ale pouze cedník, který sice zmírnil jeho tok, ale teče, a jak to vypadá, poteče i dál… více...
 
SIGEP 2020 - Zmrzlinářský gigant FABBRI / - 3. SIGEP 2020 - Zmrzlinářský gigant FABBRI / - 3. 2.3.2020, rubrika: Akce a soutěže V roce 1905 kupuje na předměstí Ferrary Genaro Fabbri starou drogerii. Tento skromný obchůdek posléze mění na obchod s likéry a na vývěsním štítu se nalézá nápis PALÍRNA DESTILÁTŮ A LIKÉRŮ G. FABBRI. více...
 
SIGEP 2020 - Zmrzliny v provedení CARPIGIANI / - 2. SIGEP 2020 - Zmrzliny v provedení CARPIGIANI / - 2. 1.3.2020, rubrika: Akce a soutěže Na 41. ročníku SIGEPU se společnost Carpigiani předvedla možnosti zajímavé dekorace, která prezentovala nekonečné podoby vizážových možnosti podávání zmrzlinynapř. v perleťovém dekóru nebo v závoji jedlé vaty. více...
 
SIGEP 2020 - GELATO WORLD CUP / -1. SIGEP 2020 - GELATO WORLD CUP / -1. 25.2.2020, rubrika: Akce a soutěže Největší cukrářský veletrhSIGEP v italském Rimini, dekoroval svůj světový věhlas ve světové soutěži sladce chladivé svůdnosti rozplývající se na jazyku fantazie barevných emocí. více...
 
Broskvovo - ostružinový koláč Broskvovo - ostružinový koláč 10.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Broskve a ostružiny rozvrstvíme po celé ploše těsta. Posypeme mandlemi, zbylým cukrem, a vanilinovým cukrem. Zbytek másla nakrájíme na tenké plátky a rozvrstvíme po těstě. více...
 
Dortové těsto Dortové těsto 7.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Chceme-li něco víc než jen mouku, musím ubrat příslušné množství moukya nahradit ji rovnoměrně množstvím něčeho jiného. Máme přitom na paměti jednoduché pravidlo, že jedno vajíčko 2 lžíce cukru a 2 lžíce mouky (nebo kakaa, ořechů, kokoksu. více...
 
Tvoříme banketky Tvoříme banketky 5.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Charakteristické je dvoustupňové vedení těst: z recepturního droždí, enzymu a části mouky se připraví řídký kvasný stupeň, který se nechá řádně prokvasit. Pak se přidají zbývající suroviny. Těsto se vymísí a nechá se opět zrát. více...
 
Chléb z vlastní pece Chléb z vlastní pece 3.2.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Chcete-li mít ráno ke snídani čerstvý krajíc s křupavou kůrkou, a nebydlíte zrovna vedle pekárny, můžete si upéct svůj bochník pěkně doma v kuchyni. Malá pec na chleba se jednoduše ovládá i udržuje. A navíc - vlastnoručn více...
 
Kypření těsta Kypření těsta 24.1.2020, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pečivu dodáváme kyprosti různým způsobem. Především těsto velmi pečlivě a dostatečně dlouho vypracováváme, abychom do něho vháněli hodně vzduchu. Vzduchové bubliny se při vaření či pečení roztahují, zvedají těsto a pečivo zůstane pórovitým. více...
 

[ další články ]


Dnes je úterý 7. dubna 2020
svátek slaví Heřman a Hermína, zítra Ema

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.