Cukrář.cz

Reklama



Pusťme se do věnečků

Pusťme se do věnečků

20.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Krém: Smícháme tvaroh, vanilkový cukr, citrónovou šťávu a zbylý cukr. Ušleháme smetanu se ztužovačem a přidáme ke směsi. Umícháme krém, kterým naplníme věnečky. více...

Další novinky

Host Milano 2019 Host Milano 2019 18.11.2019, rubrika: Akce a soutěže Ke spatření byla novinka s názvem TheEggCheff. Jedná se o stolní zařízení, které umí během jedné minuty čerstvě tepelně upravit vejce ve skořápce a rozšířit tak nabídku i ve velmi stísněných podmínkách. více...
 
Svatební koláčky Svatební koláčky 15.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Při pečení koláčků jsou dva způsobu využití vajec. Buď se žloutky oddělí a z bílků se vyšlehá sníh. Nebo se vyšlehá tvaroh s celými vejci. V tomto případě je puding jen pro chut' i když není moc cítit a taky se neroztéká. více...
 
Sladkosti mají více podob Sladkosti mají více podob 13.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Používá se želatina, do které je vmíchána glukóza, škrob, cukr a voda. Největší S‘more, vážící 700 kg spotřeboval 7000 tabulek čokolády. Tržby za tuto cukrovinku jsou jen v USA okolo 125 milionů dolarů ročně. více...
 
Medvídek Pú-kanec: medová bomba od Mixitu Medvídek Pú-kanec: medová bomba od Mixitu 11.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Složení: kukuřičné vločky s medem a arašídy, pukance špaldové s medem BIO, ovesné lupínky křupavé, vláknina, moruše, brusinky . více...
 
Vybíráme tmavé pečivo Vybíráme tmavé pečivo 8.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hladina cukru v krvi po požití po požití bílého pečiva výrazněji kolísá a organismus má větší sklon k ukládání tuku, což podporuje vznik obezity," více...
 
A tak nám učitelé zase stávkují, paní Müllerová A tak nám učitelé zase stávkují, paní Müllerová 6.11.2019, rubrika: Akce a soutěže U některých, případně mnohých učitelů je představa, že k nim přichází žák, jenž je tvor rozeznávající pouze světlo a tmu. A teprve oni jsou těmi osvícenci, které mu vše ostatní přinesou na stůl poznatků. více...
 
Agar a zdraví Agar a zdraví 4.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Agar působí příznivě proti zácpě a jestliže jej užíváme déle a pravidelně, třeba jen rozpustěný v mléce, můžeme po krátké době pozorovat, že působí jako lék obrodný, neboť vyvolává nový život v buňkách, které přebudovává a obnovuje. více...
 
Jakou technologií vytvoříme šlehačku Jakou technologií vytvoříme šlehačku 1.11.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Šlehačku, kterou používáme v cukrárenských, restauračních a kavárenských provozech, máme možnost získávat třemi standardními způsoby. Jedná se o použití spreje, plynové bombičky nebo šlehačkového výrobníku. více...
 
Tvoříme buflery Tvoříme buflery 30.10.2019, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nezávisí vše na receptu, nýbrž na zpracování hmoty. Žloutky se nemusí vždy míchat, případně málo asi z 5 dkg cukru. Ostatní cukr se musí dát do bílku a je vhodné jej přidat do šlehání hned od počátku. více...
 

[ další články ]


Dnes je středa 20. listopadu 2019
svátek slaví Nikola, zítra Albert

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.