Cukrář.cz

Reklama



Cukrářská ofenzíva společnosti FIALA-PRAHA s.r.o.

 



Největší pražský obchodník s cukrářskými doplňky,  surovinami, nářadím a strojním vybavením, majitel společnosti Fiala Praha s.r.o.,  zabývající se prodejem profesionálních pomůcek pro cukráře, pekaře i kuchaře, včetně dalších oborových doplňků a surovin, viz. reklamní banner, navyšuje aktivity svého obchodního porfólia.
Je v dlouhodobé známosti, že firma Fiala je výhradní dovozce pro Česko výrobků od firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN. Tato spolupráce avšak navýšila své aktivity do dalšího rozšíření importu od významných partnerů LUBECA (SRN), ARCONSA (Španělsko), LUIJCKX (Holandsko).

Tolik nedávná minulost a současnost, avšak náš záměr v přiblížení společnosti FIALA Praha s.r.o. spočívá v náhledu ve směru budoucna.  Přesnější výraz spočívá v upřesnění příslovce času, které je možné vyjádřit výrazem  - bezprostředního budoucna - .
Čokoláda je vždy zájmová zákaznická oblast prodejní nabídky, která má u Fialů své specifické zastoupení. Obchodní kroky totiž směřovaly rovnou ke kořenům původu čokolády, přesněji řečeno krokům evropským, kam poprvé dobyvatel Cortéz dovezl z jihoamerické pevniny rostlinný plod Theobroma Cacao, neboli jazykem domorodých obyvatel boží pokrm, coby základní surovinu pro výrobu čokolády.
Jak patrno z předchozí věty obchodní kroky pana Fialy vedly právě do Španělska, a to do firmy Chocovic, jejíž produkt se řadí nejenom k exkluzivním pochutinám západní výspy Evropy, ale i celého světa a její čokoládová tradice sahá až do vzdálených dob předminulého století.
Tradiční spolupráce s firmou Braun má již dlouhodobou kontinuitu s navyšováním vzestupné obchodní tendence. Společnosti Fiala jsou vybírány její nové výrobky, které skýtají obchodní zájem české tržní společnosti.
Další novinkou obchodní firmy v pražském Zličíně, je nabídka zmrzlinových surovin od sicilského výrobce CRESCO, náležícího do koncernu Martin Braun. V této souvislosti je nutné napsání důležité vsuvky, a to v tom smyslu, že tento druh surovin není jednoúčelový, ale je použitelný i při výrobě cukrářských výrobků, např. do krémů, past, různých druhů příměsí, dochucovadel apod. Ba, tímto výčet možnosti použití ještě nekončí, protože jejich použití se dotýká možností i pro pečení. Tedy víceúčelová záležitost použití, která je ukryta v jednom výrobku.
Ale v souvislosti s využitím pro pečení je nutné upozornění, že tento produkt má svůj teplotní limit pro zpracování, jehož hodnotu nelze překročit. I když  v tomto směru se naskýtá výjimka, ale je prozatím ve výzkumném procesu firmy Fiala.
Bylo by možné říci, že na počátek roku se jedná o dosti značný nákrok této expandující společnosti. Avšak Ing. Jaroslav Fiala předkládá další hodnoty svých obchodních karet.
Jednou z nich je rozšíření obchodních prostorů v Brně, kdy se prodejní místo v názvu ulice Mlýnská nezmění, ale přesune se o kratší vzdálenost dále, se záměrem zprovoznění, v případě, že vše dobře půjde, v létě letošního roku. A obdobný záměr je už v přípravném řízení nachystán i pro severomoravskou metropoli Ostravu.



Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.