�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Cukráøská ofenzíva spoleènosti FIALA-PRAHA s.r.o.

Autor: Jiøí Øezáè z Vìtrníku
Datum vyd�n�: 10.04.2014
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=2945

Tento druh surovin pro výrobu zmrzliny není jednoúèelový, ale je použitelný i pøi výrobì cukráøských výrobkù, napø. do krémù, past, rùzných druhù pøímìsí, dochucovadel apod.

 



Nejvìtší pražský obchodník s cukráøskými doplòky,  surovinami, náøadím a strojním vybavením, majitel spoleènosti Fiala Praha s.r.o.,  zabývající se prodejem profesionálních pomùcek pro cukráøe, pekaøe i kuchaøe, vèetnì dalších oborových doplòkù a surovin, viz. reklamní banner, navyšuje aktivity svého obchodního porfólia.
Je v dlouhodobé známosti, že firma Fiala je výhradní dovozce pro Èesko výrobkù od firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN. Tato spolupráce avšak navýšila své aktivity do dalšího rozšíøení importu od významných partnerù LUBECA (SRN), ARCONSA (Španìlsko), LUIJCKX (Holandsko).

Tolik nedávná minulost a souèasnost, avšak náš zámìr v pøiblížení spoleènosti FIALA Praha s.r.o. spoèívá v náhledu ve smìru budoucna.  Pøesnìjší výraz spoèívá v upøesnìní pøíslovce èasu, které je možné vyjádøit výrazem  - bezprostøedního budoucna - .
Èokoláda je vždy zájmová zákaznická oblast prodejní nabídky, která má u Fialù své specifické zastoupení. Obchodní kroky totiž smìøovaly rovnou ke koøenùm pùvodu èokolády, pøesnìji øeèeno krokùm evropským, kam poprvé dobyvatel Cortéz dovezl z jihoamerické pevniny rostlinný plod Theobroma Cacao, neboli jazykem domorodých obyvatel boží pokrm, coby základní surovinu pro výrobu èokolády.
Jak patrno z pøedchozí vìty obchodní kroky pana Fialy vedly právì do Španìlska, a to do firmy Chocovic, jejíž produkt se øadí nejenom k exkluzivním pochutinám západní výspy Evropy, ale i celého svìta a její èokoládová tradice sahá až do vzdálených dob pøedminulého století.
Tradièní spolupráce s firmou Braun má již dlouhodobou kontinuitu s navyšováním vzestupné obchodní tendence. Spoleènosti Fiala jsou vybírány její nové výrobky, které skýtají obchodní zájem èeské tržní spoleènosti.
Další novinkou obchodní firmy v pražském Zlièínì, je nabídka zmrzlinových surovin od sicilského výrobce CRESCO, náležícího do koncernu Martin Braun. V této souvislosti je nutné napsání dùležité vsuvky, a to v tom smyslu, že tento druh surovin není jednoúèelový, ale je použitelný i pøi výrobì cukráøských výrobkù, napø. do krémù, past, rùzných druhù pøímìsí, dochucovadel apod. Ba, tímto výèet možnosti použití ještì nekonèí, protože jejich použití se dotýká možností i pro peèení. Tedy víceúèelová záležitost použití, která je ukryta v jednom výrobku.
Ale v souvislosti s využitím pro peèení je nutné upozornìní, že tento produkt má svùj teplotní limit pro zpracování, jehož hodnotu nelze pøekroèit. I když  v tomto smìru se naskýtá výjimka, ale je prozatím ve výzkumném procesu firmy Fiala.
Bylo by možné øíci, že na poèátek roku se jedná o dosti znaèný nákrok této expandující spoleènosti. Avšak Ing. Jaroslav Fiala pøedkládá další hodnoty svých obchodních karet.
Jednou z nich je rozšíøení obchodních prostorù v Brnì, kdy se prodejní místo v názvu ulice Mlýnská nezmìní, ale pøesune se o kratší vzdálenost dále, se zámìrem zprovoznìní, v pøípadì, že vše dobøe pùjde, v létì letošního roku. A obdobný zámìr je už v pøípravném øízení nachystán i pro severomoravskou metropoli Ostravu.


Vytisknuto dne 28.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku