Reklama |
Velikonoční beránci9 ks (velcí) popř. 24 ks (malí) 2 000 g Sand-frisch & locker - Formy vymažeme a jemně vymoučíme Doba pečení Velká forma - cca 45 minut Po upečení a zchladnutí převrácením formy beránka vyklepneme. Směsi uvedené v receptuře nakoupíte u firmy FIALA - Praha s.r.o. www.ingfiala.cz
Příbuzné články...
1.4.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.8.2015 Dortové jedlé obrázky 22.4.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.3.2014 Pařížská šlehačka a krém 3.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek 19. května 2022
svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |