�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonoèní beránci

Autor:
Datum vyd�n�: 03.04.2007
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=965

Po upeèení a zchladnutí pøevrácením formy beránka vyklepneme.
Necháme vychladnout, posypeme práškovým cukrem nebo potáhneme vanilkovým Mohrenglanzem.

fiogf49gjkf0d

9 ks (velcí) popø. 24 ks (malí)

2 000 g Sand-frisch & locker
   900 g vajec
   900 g tuku na peèení nebo másla
    
vše mícháme v hnìtaèi 2-3 minuty na støední rychlost

- Formy vymažeme a jemnì vymouèíme
- Velká forma:   9 ks á 400 g
- Malá forma:      24 ks á 150 g  
- Teplota peèení   200 -180 °C 

Doba peèení

Velká forma - cca 45 minut
Malá forma  - cca 35 minut

Po upeèení a zchladnutí pøevrácením formy beránka vyklepneme.
Necháme vychladnout, posypeme práškovým cukrem nebo potáhneme vanilkovým Mohrenglanzem

Smìsi uvedené v receptuøe nakoupíte u firmy FIALA - Praha s.r.o. www.ingfiala.cz


Vytisknuto dne 26.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku