Cukrář.cz

Reklama



Medvídek Pú-kanec: medová bomba od Mixitu

23.10.2013 | Autor: Adéla Flajšarová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Mixit.cz namíchal novou pohádkově dobrou směs pro všechny milovníky sladkého, které sem tam hryže řádně oslazené svědomí. Medvídek Pú-kanec je totiž kompromisem mezi hříšným mlsáním a zdravou snídaní. Chutná a voní po medu, křupe díky pukancům a spolehlivě po ránu nakopne i medvědí spáče.
Křupavý základ mixu Medvídka Pú-kance tvoří medové cornflakes s oříšky, ovesné lupínky a špaldové pukance. Med je zásobárnou energie, díky které (nejen) včely přečkávají zimu a v sezóně jsou pak zase fit. Těšit se můžete také na moruši, která je považována za účinný antioxidant, a brusinky, noční můru všech infekcí. Shrňme si to, medové müsli je prostě tou nejlepší výzbrojí proti zimním neduhům a kromě toho budete fit jako včelky zjara.
S Medvídkem Pú-kancem ve spíži nebudou moct děti ani dospělí dospat rána, jen aby už na ně čekala jejich oblíbená snídaně. A ty nejodolnější spáče určitě probudí křupání pukanců a zvuky „mňam“ od jídelního stolu. Nebojte, nemažeme vám med kolem pusy. Obyčejné müsli z obchoďáku pú-kne závistí! Odborníci z Mixitu ale doporučují uskladňovat směs ve spíži v dobře utěsněném tubusu. Medvídek Pú-kanec sice láká hlavně lidi, ale kvůli precedentnímu případu nejmenované pohádkové postavičky nemůžeme ručit ani za případnou návštěvu medvědů.
Mixit Medvídek Pú-kanec, 600 g, 139 Kč.
Složení: kukuřičné vločky s medem a arašídy, pukance špaldové s medem BIO, ovesné lupínky křupavé, vláknina (pšeničné otruby, pšeničná a kukuřičná celozrnná mouka a glukóza, ječný slad, lecitin, sušené mléko, rostl. olej, skořice), moruše, brusinky (přislazené)


Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.