Cukrář.cz

Reklama



Vitríny - základ vaší obchodní strategie

16.1.2016 | Autor: CESK a.s. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Vitríny – základ vaší obchodní strategie

Určitě jste někdy zažili ten úžasný pocit, kdy uvidíte nádherně vyzdobenou zmrzlinu nebo zákusek, který Vás přímo magicky přitahuje. Jistě si pak nebudete ten zázrak dlouze prohlížet, ani Vás nebude příliš zajímat, kolik stojí a koupíte si ho.

Zmrzlinové vitríny

První dojem z vystavované zmrzliny je pro úspěšnost prodeje zcela zásadní. Proto je velmi dobré nepodcenit nikdy tento fakt a ukázat světu Váš sortiment v plné kráse. Jak na to? Základem správné prezentace je kvalitní zmrzlinová vitrína. Při pořízení vitríny dbejte nejen na funkčnost a parametry, ale i na její vzhled. Zmrzlinové vitríny totiž nejsou jen strojem pro mražení a prezentaci, ale díky originálnímu designu také dotvářejí celkový vzhled prodejny. Při instalaci ji umístěte na dobře viditelné a snadno přístupné místo. Vitríny se vyrábějí v nejrůznějších tvarech a velikostech. Některé jsou určené pro usazení na zem, jiné lze umístit i na stůl. Proto před instalací zmrzlinové vitríny vše pečlivě změřte a promyslete.

Stolní zmrzlinová vitrína PETIT GEL

Mezi menší modely patří například zmrzlinová vitrína PETIT GEL, kterou lze použít pro kopečkovou zmrzlinu, ale také pro jiné cukrářské výrobky, jako jsou mražené dorty a zákusky. Díky svému pěknému designu a malým rozměrům se skvěle hodí do interiérů restaurací, cukráren i bister. Vitrína má dostatečný chladící výkon, s jehož pomocí dosahuje teploty až -25 °C (teplotu je možné nastavit termostatem). Vnitřní prostor je dostatečně veliký a lze do něj pohodlně umístit 4 x 2,5 litru zmrzliny, nebo 2 pětilitrové vaničky. Pokud použijete vitrínu i pro jiné cukrářské výrobky, jistě oceníte vypouklý horní kryt, který zvětšuje kapacitu vitríny, ale také dává zákazníkům možnost prohlédnout Váš sortiment ze všech stran.

Otáčivá vitrína na zmrzlinu TONDA 15

Chcete si při prodeji kopečkové zmrzliny ulehčit práci a mít všechny druhy vždy po ruce? Pak je pro Vás ideálním řešením otáčivá vitrína. Díky otočnému mechanismu, ovládanému pedály a propracovanému designu, budete mít vždy vše na dosah. Tento typ vitríny je vhodný jak pro přímý prodej, tak pro předvádění zmrzliny. V tomto režimu se vnitřní část vitríny trvale pomalu otáčí a zákazník si snadno prohlédne celý výběr zmrzliny. Nastavení umožňuje mimo jiné i změnu směru otáčení. Tato zmrzlinová vitrína byla testovaná při teplotě 35 °C a 60 %. Je tedy ideálním mrazícím zařízením i při parných letních dnech a v teplotně náročnějších provozovnách. Vitrína na zmrzlinu TONDA 15 je vybavena dokonalou teplotní izolací a inteligentním řízením mražení i rozmrazování. Díky tomu je energeticky úsporná a přesto dokáže uchovat zmrzlinu po dlouhou dobu ve vynikajícím stavu. V kombinaci s otáčením je tedy ideálním pomocníkem každého cukráře, při prodeji zmrzliny i její prezentaci.

Cukrářské - chladící vitríny

Hlavním úkolem chladících cukrářských zařízení je udržovat potraviny co nejdéle v čerstvém stavu. Většinou bývá teplota v chladících vitrínách od 2 do 6 °C. Pro dobré fungování obchodu však nestačí pouze produkty chladit a spoléhat na to, že si je zákazník najde. Je třeba je také správně, viditelně zákazníkovi ukázat, aby mohl “ochutnávat očima”.

Panoramatická vitrína SAGI SIRYO SPACE

Další z řady širokého sortimentu oblíbených chladících vitrín patří SAGI SIRYO SPACE.
Tato prosklená cukrářská vitrína je ve své kategorii tím, čím je Rolls - Royce mezi auty. Vyniká nápaditým designem, který se zpravidla hodí do jakéhokoli interiéru. Navíc svou poměrně štíhlou základnou nezabírá v prostoru příliš moho plochy, protože podstata jejího úložného prostoru spočívá v její výšce. Působivým dojmem vyniká její válcový tvar v kombinaci s otočnými policemi (obsahuje 5 polic s průměrem 71 cm) a dokonalým vnitřním osvětlením, realizovaným pomocí LED technologie, vytváří unikátní prostor pro předvedení Vašich výrobků. Díky preciznímu zpracování a oběhovému chlazení, dosahuje vitrína vysoké stability a rovnoměrnosti teploty na všech policích a tím i dlouhotrvající čerstvosti cukrovin. Teplotní rozsah chlazení vitríny je +2°C až +10°C.



Chladící vitrína QPS 1300 VRV kombinovaná

Trojitá panoramatická prosklená chladící vitrína QPS 1300 VRV s nemlživými skly, je další z řady kvalitních a spolehlivých cukrářských vitrín. Vyznačuje se snadným ovládáním, elegantním designem a vysokou užitnou hodnotou. Vitrína je díky celokovové konstrukci pevná. Proto je vybavena kolečky a lze s ní pohodlně manipulovat. Posouvání s vitrínou je tedy snadné a většinou ji není nutné vyklízet, ani naklánět. Použitá technologie chlazení (oběhem vzduchu), zajišťuje trvalou vnitřní vlhkost vzduchu 75% a teplotní rozsah od +4 do +10°C, při okolní teplotě do + 30 °C. Teplota je nastavitelná pomocí elektronického ovládání a snadno kontrolovatelná vestavěným digitálním teploměrem. Vnitřní prostor je osazen celkově deseti nastavitelnými policemi (2x5), z nichž je šest (v prostřední části) otáčivých. Policový prostor je kvalitně osvětlen zářivkami nebo LED diodami. Vitrína se dobře hodí do vnitřních prostor hotelů, restaurací, barů, cukráren i dalších provozů, kde je třeba chladit a vizuálně prezentovat například dorty, nebo nejrůznější zákusky.

Kombinovaná mrazící vitrína MELANIE – NOVINKA

Jé výjimečná možnostmi umístění produktů a tedy šíří nabídky, kterou můžete ve svém podniku odprezentovat. Melanie je jako jediná vyrobená ze zrcadlově lesklého hliníku. Tento model má i dotykovou obrazovku. Dvě řady LED diod dodávají vitríně atraktivní vzhled a zaručují úsporu energie.


Dnes je čtvrtek 14. prosince 2017
svátek slaví Lýdie, zítra Radana a Radan

Top 5 měsíce

Reklama

Tipy na recept

Reklama

(c) 2001-2017 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.