Cukrář.cz

Reklama



Módní přehlídka inspirovaná čokoládovou novinkou Milka Bubbly

28.09.2013 | Autor: Milka | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Jedinečné čokoládové modely představí Milka na festivalu videomappingu VZÁŘÍ, kde bude podporovat svoji novinku Milka Bubbly

Netradiční kolekce bublinkových šatů Milka Bubbly bude k vidění tuto sobotu v Olomouci na Festivalu světla a videomappingu VZÁŘÍ. Milka podpořila studenty vyšší odborné školy, kteří vytvořili netradiční kolekci modelů tematicky spojujících světelné efekty a unikátní čokoládu Milka Bubbly, čokoládu s bublinkami uvnitř i navenek. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na veselé Milka Bubbly módní kreace vytvořené z obalových materiálů.

Kreativní modely ukazující šaty doslova k nakousnutí vytvořili studenti VOŠ obalové techniky Štětí. Ti se inspirovali čokoládovou novinkou Milka Bubbly, která je tvořena jemnými bublinkami. Nadýchané sukně, korzet plný bublinek nebo klobouček přímo stvořený z lahodné čokolády? Ano, v Olomouci během festivalu VZÁŘÍ budete mít příležitost podívat se, jak to vypadá, když se člověk obleče do čokoládových bublinek. A samozřejmě také čokoládu Milka Bubbly na místě ochutnat!    

„Kreativita a nápaditost mladých studentů nás nadchla a velmi oslovila. I my se snažíme přicházet stále s něčím novým, neobvyklým a hledáme netradiční cesty a i proto je nám
filozofie jak studentů, tak pořadatelů festivalu VZÁŘÍ velmi blízká,“ komentovala zapojení studentů do představení novinky Milka Bubbly Markéta Kristlová, Brand Manager Milka CZ/SK.


Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.