Reklama |
Čokoládové polotovary / - 2.
Modelovací hmota Cukr moučka - pudr - 0,500 kg, Fondánová hmota základní - 0,150 kg, Kakaové máslo - 0,120 kg, Mandlový olej - několik kapek Dortová šlehaná hmota s grankem Cukr krupice - 1,000 kg, Bílky tekuté - 1,400 kg, Žloutky - 0.700 kg, Pšeničná mouka hladká - 1,000 kg, Pšeničná mouka polohrubá - 0,700 kg, Olej - 0,400 kg, Granko - 0,200 kg
Příbuzné články...
1.4.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.8.2015 Dortové jedlé obrázky 22.4.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.3.2014 Pařížská šlehačka a krém 3.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je úterý 9. března 2021
svátek slaví Františka, zítra Viktorie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |