Cukrář.cz

Reklama



Téma "Kopečková zmrzlina"


Kopečková zmrzlina
Od: Stanislava

15.03.2008 22:46:17.
id: 4323.


Ahoj, můžete mi někdo poradit s kopečkovou zmrzlinou. Chtěla bych začít vyrábět svojí zmrzlinu, ale nemám s tím žádné zkušenosti. Na Salimě jsem prošla všechny stánky a nejvíce mi zmrzlina chutnala na stánku gamys a pregel. Je pravda, že mi chutnaly všechny i mec 3,ale jedině na gamys byl zmrzlina úplně jinačí. prý to není směsí, ale strojem. Máte někdo zkušenosti s bravo trittico? ta zmzlina byla bez ledových krystalků a některé druhy fakt byly extra. některé byly na mě moc sladké, ale to se prý dá úpravit.

Můžete mi poradit něco ze zkušenosti???

odpovědět

Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Vítek

Vloženo: 16.03.2008 9:32:14.
ID: 4325.


Na Salimě jsem sice nebyl, ale trittico mám už 18let a je to stroj k nezaplacení. Neměl jsem s tím žádný, ale žádný problém a chtěl bych si letos koupit nový.

Já si směsi vozím z Itálie. To co mnozí tvrdí, že MEC 3 je nejlepší je úplná blbost. v Itálii je možná 100 výrobců jako je MEC 3. To jenom v česku Vám všem pomotali hlavu, že jsou špička. Je to průměrná značka, která hodně tlačí do reklamy. Myslíte si, že jsou v německu, rakousku, polsku tak silní jako u nás???

A to jejich propojení a propagace Carpighiani je hnusné!!! Na minulé Salimě jsem zkoušel zmrzlinu z MEC3 a tvářil se, že bych chtěl stroj. Hned mě poslali koupit si carpighiani... Takže každý soudný člověk musí poznat, že je to vzájemně propojené a že mají dohodu se vzájemně propagovat. Je to určitě chytrý tah, ale pro nás zákazníky to není férové.

Trošku jsme se rozepsal, no ale to co jsem chtěl napsat je, že tak jako dobrá káva se dá zkazit když nedodržíte postup a máte slabý stoj, tak i zmrzlina se dá zkazit, když je stroj špatný. Trittico je ale špička a nemá konkurenci!!!



odpovědět

    Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Ondra Vejmek

Vloženo: 22.03.2008 8:05:58.
ID: 4371.


Ahoj, s tím souhlasím. Trittico je top třída, tady se Carpighiani nemůže srovnávat. Měl jsem Carpighiani a i frigomat, ale nejvíce jsem spokojený s tritticem. to je fakt špička, ta zmrzlina je úplně jinačí. nikdy se mi nestalo, že bych měl ve zmrzlině krystaly ledu.

Kdo chce dělat kvalitní zmrzlinu, tak jediná volba je trittico!!! všem doporučuji, ale nevím kdo Vám ho prodá, já ho koupil v německu...

odpovědět

    Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Bohumila

Vloženo: 05.04.2008 23:16:03.
ID: 4489.


Ahoj, můžete mi někdo poradit, co vše můžu dělat na BRAVO Trittico? Mám ho už 8 let a teď jsem se na internetu dočetla, že se tam dá dělat spoustu věcí. díky

odpovědět

       Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Stanislava

Vloženo: 06.04.2008 11:13:25.
ID: 4491.


Ahoj, já mám Bravo a jde tam toho spousta. Ono záleží jaký typ stroje máš. Každopádně to je dle mého názoru špička. Moderní cukrárny v itálii a německu, kde jsem pracovala tak používají hlavně Bravo Trittico. Oni na tom dělají nejen zmrzku ale celou cukrárnu na tom mají postavenou. Dokonce jsem tam na Bravo vyráběla čokoládové bonbóny - Pralinky, pudingy, krémy. Stroj dokáže udělat i topingy, takže je nemusíte zbytečně kupovat. Nevím, jestli to tady někdo prodává, ale kdybych zařizovala já cukrárnu, tak jedině s tímto multistrojem.

odpovědět

    Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: lucittka2

Vloženo: 29.07.2010 19:08:22.
ID: 7602.


Dobrý deň,

Chcela by som s opýta, že či je potrebné k začatiu podnikania by vyučený v odbore "cukrár" alebo je postačujúci ma nejaký kurz resp. čo všetko je potrebné na začiatok.

Ďakujem

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
       Nadpis: Re: KopečkovĂĄ zmrzlina
Od: kSAyi3fBEM8

Vloženo: 14.11.2015 22:20:04.
ID: 13135.


Casto se vidi veta, ze zide maji pravo na svuj stat, prave tam, kde se usadili.Jde o pravo skpuniy lidi, kteri se po staleti toulali a radi by se nekde usadili? Celkem pochopitelne.Cikani se jaksi usadit nechteji ale vetsina zidu si nasla domov v Americe a mensim meritku vsude kolem sveta. Vetsina se nehrne do tak zvane zaslibene zeme a v tom je prave ona otazka prava na tento cipek planety.Jde o touhu zit pohromade nebo o biblicky slib vyvoleni samotnym Bohem? Zit pohromade a v bezpeci mohli v USA ale i na mnohych castech planety, kde je dostatek mista a kde by tamejsi obyvatelstvo i vitalo talentovane lidi, jakym zide jsou. Pokud ovsem jde o nejaky biblicky duvod, je nutne rozebrat o co vlastne jde.Po poprave Krista, je Rimane vyhnali a znicili jim cele mesto, dulezity chram a vyvrazdili snad vice jak 2 miliony pravych zidu. Vzhledem k tehdejsi populaci sveta, muzeme rict, ze slo o vetsi Holokaust nez ten co spachal Hitler. Cili pokud jde o nabozenstvi, je celkem jasne, ze pravo na zidovsky stat tehdy ztratili. Ostatne prave podle toho protestuji tamejsi ortodoxni zide, kteri uznavaji popravu Krista za chybu. Samozrejme, kdo neni verici, nachazi vselijake jine duvody, jak obhajit pravo na "zidovsky stat" ve kterem zaroven zije nemale procento Arabu.Takze se pridavam a take nevidedm naději pro tuto proklatou zemi...

odpovědět

    Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Evžen Samek

Vloženo: 01.10.2015 12:06:44.
ID: 13098.


Mám také Bravo řadu let.Potřeboval bych časem nějakou servisní prohlídku.Nevíte o nějakém servisu?
Máme cukrárnu ve Zruči Senci je to přrdměstí Plzně.Díky všem

odpovědět

    Nadpis: Re: KopečkovĂĄ zmrzlina
Od: KlsOEsC8JD

Vloženo: 14.11.2015 22:52:44.
ID: 13145.


Je ote1zkou, zda by tyto stre1nky neměly medt nějake1 omezened, co se tfdče palkibovunfdch materie1lů, nebo alespoň varove1ned, pokud některe9 materie1ly jsou hodně tvrde9, tvrdšed než je zde obvykle9, napředklad nějakfdm symbolem, jako třeba kdysi byla hvězdička u některfdch filmů.Vašek.

odpovědět

Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: anatol65

Vloženo: 16.03.2008 11:51:14.
ID: 4328.


A odkad jste?

odpovědět

Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Katka

Vloženo: 04.04.2008 16:48:46.
ID: 4475.


Dobrý den, jsem začátečník a mám takový dotaz, jaké kleště používáte na kop. zmrzlinu ve vašich cukrárnách , kolik kopečků uděláte z 1 l itru zmrzliny a za kolik prodáváte jeden kopeček . Díky za odpovědĄ.

odpovědět

    Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Moník

Vloženo: 04.04.2008 17:37:51.
ID: 4477.


Katko, to záleží na tom jak velké máte kleště a jak je plníte a jestli zarovnáváte. Já mám kleště o objemu 30 ml a to je tedy při zarovnaných kleští cca 33 kopečků. M.

odpovědět

Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Petr

Vloženo: 24.11.2015 21:54:50.
ID: 13152.


Ahoj, byl jsem na kurzu Gelato Professional School v Brně ve Frigomatu. Mají super mašinu FRIGOMAT TWIN CHEF...je ještě o dost dál než Bravo. Dost uvažuju o nákupu. Umí to nejen fantastickou zmrzlinu, ale taky kompletně cukrařinu (polevy, náplně, těsta, krémy, pasterizuje, omáčky, topingy, a fakt super) Oproti ostatním v té vrchní části i chladí, tedy myslím že je to opravdu jediný stoj na trhu který to umí, aniž by jsi musel něco přepouštět a špinit a tedy i čistit atd. CO jsem z toho jedl (zmrzlina, zákusky, krémy) tak byly naprosto fantastické. Kurz se mi strašně líbil a asi tam pojedu ještě na čokoládové kurzy. Dělají kromě kurzů o zmrzlině taky o čokoládě (pralinky, bonbóny, lanýže, tabulky, figurky ..) a taky cukrařinu. Jak českou tak zahraniční.. a tohle všechno ta jediná mašina zvládne. fakt super.

odpovědět

Nadpis: Re: Kopečková zmrzlina
Od: Mike

Vloženo: 03.02.2024 1:54:32.
ID: 26156.


co takle vyrabet prirodni zmrzlinu bez velke investice kdyz je to jednoduche

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.