| 
 Reklama
          
 
 | Přidat příspěvek do diskuse
 
 
 
 
 | 
  
    | 
  
    | Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kopečková zmrzlina' |  
    | Od: Petr | Vloženo: 24.11.2015 21:54:50 |  
    | Ahoj, byl jsem na kurzu Gelato Professional School v Brně ve Frigomatu. Mají super mašinu FRIGOMAT TWIN CHEF...je ještě o dost dál než Bravo. Dost uvažuju o nákupu. Umí to nejen fantastickou zmrzlinu, ale taky kompletně cukrařinu (polevy, náplně, těsta, krémy, pasterizuje, omáčky, topingy, a fakt super) Oproti ostatním v té vrchní části i chladí, tedy myslím že je to opravdu jediný stoj na trhu který to umí, aniž by jsi musel něco přepouštět a špinit a tedy i čistit atd. CO jsem z toho jedl (zmrzlina, zákusky, krémy) tak byly naprosto fantastické. Kurz se mi strašně líbil a asi tam pojedu ještě na čokoládové kurzy. Dělají kromě kurzů o zmrzlině taky o čokoládě (pralinky, bonbóny, lanýže, tabulky, figurky ..) a taky cukrařinu. Jak českou tak zahraniční.. a tohle všechno ta jediná mašina zvládne. fakt super. |  |  
 
 |  | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025svátek slaví Štěpánka, zítra  Felix
 Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama |