Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kopečková zmrzlina'

Od: Petr

Vloženo: 24.11.2015 21:54:50

Ahoj, byl jsem na kurzu Gelato Professional School v Brně ve Frigomatu. Mají super mašinu FRIGOMAT TWIN CHEF...je ještě o dost dál než Bravo. Dost uvažuju o nákupu. Umí to nejen fantastickou zmrzlinu, ale taky kompletně cukrařinu (polevy, náplně, těsta, krémy, pasterizuje, omáčky, topingy, a fakt super) Oproti ostatním v té vrchní části i chladí, tedy myslím že je to opravdu jediný stoj na trhu který to umí, aniž by jsi musel něco přepouštět a špinit a tedy i čistit atd. CO jsem z toho jedl (zmrzlina, zákusky, krémy) tak byly naprosto fantastické. Kurz se mi strašně líbil a asi tam pojedu ještě na čokoládové kurzy. Dělají kromě kurzů o zmrzlině taky o čokoládě (pralinky, bonbóny, lanýže, tabulky, figurky ..) a taky cukrařinu. Jak českou tak zahraniční.. a tohle všechno ta jediná mašina zvládne. fakt super.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.