Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kopečková zmrzlina'

Od: Vítek

Vloženo: 16.03.2008 9:32:14

Na Salimě jsem sice nebyl, ale trittico mám už 18let a je to stroj k nezaplacení. Neměl jsem s tím žádný, ale žádný problém a chtěl bych si letos koupit nový.

Já si směsi vozím z Itálie. To co mnozí tvrdí, že MEC 3 je nejlepší je úplná blbost. v Itálii je možná 100 výrobců jako je MEC 3. To jenom v česku Vám všem pomotali hlavu, že jsou špička. Je to průměrná značka, která hodně tlačí do reklamy. Myslíte si, že jsou v německu, rakousku, polsku tak silní jako u nás???

A to jejich propojení a propagace Carpighiani je hnusné!!! Na minulé Salimě jsem zkoušel zmrzlinu z MEC3 a tvářil se, že bych chtěl stroj. Hned mě poslali koupit si carpighiani... Takže každý soudný člověk musí poznat, že je to vzájemně propojené a že mají dohodu se vzájemně propagovat. Je to určitě chytrý tah, ale pro nás zákazníky to není férové.

Trošku jsme se rozepsal, no ale to co jsem chtěl napsat je, že tak jako dobrá káva se dá zkazit když nedodržíte postup a máte slabý stoj, tak i zmrzlina se dá zkazit, když je stroj špatný. Trittico je ale špička a nemá konkurenci!!!



Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.