Cukrář.cz

Reklama



CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - 3.

fiogf49gjkf0d

Pro tentokrát za vámi přichází cukrářské poklidové nokturno do třetice. aby vašemu cukrářskému vjemu poskytlo úlitbu citového zážitku ze soutěžního krásna lucemburského světového poháru.
Dovolím si tyto tóny lyrického sametu proložit možná trochu disharmonickým vstupem, o kterém již byla zmínka na GastroNews v předchozích lucemburských relacích. Týká se to skupiny, která je svou povahou smíšenou kategorií a z pozice  surovinového podkladu vytváří vizuálně velmi rozdílné výrobků jako jsou např. exponáty z čokolády, marcipánu, karamelu atd.
Zde to hodnotící komisaři nemají nikterak lehké a i při vší fundovanosti  může hodnotící hled sklouzávat k subjektivní preferenci. - Vyřčené může nabývat platnosti samozřejmě i v jiných kategoriích -.
Nicméně nějak se rozhodnout musí a soutěžícím a divákovi nezbývá nic jiného než verdikt přijmout ve víře rozhodcovského učinění maxima možného.

Bohužel i tentokrát musíme poukázat na skutečnost mnohé absence identifikačních popisek, které by umožnily odkrytí anonymity soutěžích

  

  

 


D/2 Itálie




Kypr

  

  


   

  


  

  


Canada

  

  


Singapur

   

 


Švýcarsko
 
  

 


  


   

 


   

   

   



Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.