Reklama |
25. mezinárodní potravinářský veletrh 2. denTrend 2006 - Valašské grubále „Guráble jsou tradiční valašské pečivo, které obsahuje 40 % medu. Po upečení je tvrdší, ale přibližně za deset dní změkne a vydrží minimálně 30 dní. Recept vychází z historie, valašské hospodyně ho pekly už před 200 lety hlavně pro děti. Neobsahuje cukr, ale pouze med a další přírodní produkty – lískové oříšky, ovesné vločky a kokos, takže patří do zdravé výživy,“ říká majitelka Pekařství Valašské frgály Jana Kasalová „Guráble se teprve chystáme uvést na trh, takže jsme velice rádi, že získaly ocenění TRENDY 2006. Od návštěvníků veletrhu, kteří guráble u nás na stánku ochutnávají, zatím máme velmi pozitivní ohlasy.“ Trvanlivost je pro obchodní sít samozřejmě velkým přínosem, nicméně valašské pekařství dokazuje, že kvalitní výrobek prorazí i bez ní. „U frgálů trvanlivosti nelze docílit, leda chemickou konzervací a ta pro nás samozřejmě nepřichází v úvahu. Tvarohové a ovocné mají trvanlivost čtyři dny, hruškové, makové a povidlové pět dní,“ říká Jana Kasalová. Přesto frgály z Velkých Karlovic putují prostřednictvím rozvozových linek do všech koutů České republiky, dodávají se do obchodních řetězců, menších sítí i soukromých obchodů. Jejich vysoká kvalita byla na veletrhu odměněna jak cenou TRENDY 2006 v kategorii GO TRAVEL!, tak prestižním oceněním Zlatá SALIMA. Pekařství Valašské frgály, s. r. o., bylo založeno před pěti lety s cílem vyrábět pouze tradiční valašské pečivo se zachováním jeho historických receptur, ruční výroby a vynikající kvality. Deset stálých zaměstnanců ve směnném provozu vyrobí měsíčně 10 až 15 tisíc frgálů, přičemž nejžádanější jsou tvarohové, následuje tradiční náplň z hruškových povidel. Před měsícem firma uvedla na trh variantu slazenou fruktózou vhodnou i pro diabetiky. Doplňkový sortiment představují moravské koláčky a vánoční a velikonoční perníčky vhodné k jídlu i dekoraci. OMEGA CZ spol. s r.o.
Igor Macášek - ředitel firmy
Pro potravinářský veletrh Salima - oborového členění MBK - přichází firma s následnou nabídkou postřikovací techniky a odlučovacích přípravků
TSA 280 TSA 24 - Se skládá z ocelového panelu, který je upraven plastovým lakem, v kterém jsou umístěny všechny potřebné regulátory a čerpadlo s dvojitou membránou. Nízkotlaká pistole umožňuje jemné rozdělení na všechny druhy plechů a forem. Dávkování přípravku je optimálně sladěno s regulátory a s postřikovací pistolí. TSA 24 čerpadlem s dvojitou membránou spolehlivě nasává Váš odlučovací přípravek z různých balení. TSA 24 se připojuje na vzduchotlakovou přípojku s filtrem, min. tlak 4 bar.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí pondělí 7. října 2024
svátek slaví Justýna, zítra Věra Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |