Cukrář.cz

Reklama



Máslový krém jednoduchý

30.12.2001 | Autor: Radim Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

 

Dobrý, ke všem účelům upotřebitelný a trvanlivý, máslový krém (na plnění a zdobení) pořídíme bez mléka a žloutků následovně:
Mícháme studenou fondantovou hmotu, až je hladká a přidáme máslo (asi 2-3 krát tolik), až dosáhneme žádané hustoty. Krém se tře až je zpěněný a opatří se vůní a chutí kterou chceme. Kdyby byl fondant svařen příliš hustě, musí se ještě před tím než se smísí s máslem přidat trochu mléka.


Dnes je pátek 5. června 2020
svátek slaví Dobroslav, zítra Norbert

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.