Cukrář.cz

Reklama



Karamelové zbytky

30.12.2001 | Autor: Radim Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
Po karamelování zbyde v kotli trochu karamelového cukru. Ten se nechává většinou v kotli ztvrdnout, aby mohl být později vydroben. Je možnost tento zbytek ještě zpracovat. Do kotlíku přidáme trochu vody a ohříváme tak dlouho až vznikne tekutý cukr. Ten je vhodný na punčové dorty a podobné věci.
Ztvrdlé karamelové zbytky můžeme také upotřebit tak, že je roztlučeme a s přídavkem čerstvého cukru a prosáté směsi upotřebíme na tmavé, šlehané hmoty.

Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.