Reklama |
Krém do laskonekZákladní žloutkový krém - 170 g cukru krupice, 67 g sušené mléko, 100 g maizena nebo krémový prášek, 53 g žloutky pasterované (nemusí být), 1 ks vanilkový cukr, 670 g voda => u takto malého množství všechny přísady prošleháme a za stálého míchání provaříme do té doby, dokud krém neztratí škrobnatou příchuť (chuťově jemný, bez nepříjemné chuti škrobu) => krém buď vylijeme na čistý plech nebo talíř a mírně posypeme moučkovým cukrem, aby se nám nevytvořil tuhý škraloup nebo dáme krém rovnou míchat na pomalý chod, dokud nevychladne.
Příbuzné články...
7.3.2021 Sladové přípravky v pečivu5.3.2021 Pařížská šlehačka / 2. 2.3.2021 Pařížská šlehačka /1. 1.3.2021 Smetanové bonbony 26.2.2021 Pijme včelí nápoj [další příbuzné články] |
Dnes je pondělí 8. března 2021
svátek slaví Gabriela, zítra Františka Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |