Reklama |
Krém do laskonekZákladní žloutkový krém - 170 g cukru krupice, 67 g sušené mléko, 100 g maizena nebo krémový prášek, 53 g žloutky pasterované (nemusí být), 1 ks vanilkový cukr, 670 g voda => u takto malého množství všechny přísady prošleháme a za stálého míchání provaříme do té doby, dokud krém neztratí škrobnatou příchuť (chuťově jemný, bez nepříjemné chuti škrobu) => krém buď vylijeme na čistý plech nebo talíř a mírně posypeme moučkovým cukrem, aby se nám nevytvořil tuhý škraloup nebo dáme krém rovnou míchat na pomalý chod, dokud nevychladne.
Příbuzné články...
27.1.2021 Agar z blízka25.1.2021 Krém do laskonek 20.1.2021 Svatební koláčky 18.1.2021 Cukrářské hry s jablky 15.1.2021 Analýza čokolády [další příbuzné články] |
Dnes je středa 27. ledna 2021
svátek slaví Ingrid, zítra Otýlie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |