Reklama |
Bavorský krémSuroviny - 8 porcí Postup Vanilkový lusk podélně nařízneme. Vyjmeme dužinu. Obojí povaříme s mlékem. Žloutek rozmícháme do pěny s cukrem. Vanilkový lusk vyjmeme z mléka. Horké mléko za stálého míchání pomalu vléváme do žloutkového krému. Pro omáčku potřebujeme 600 g malin, které rozmělníme do kašovitého stavu a procedíme sítkem.
Příbuzné články...
27.1.2021 Agar z blízka25.1.2021 Krém do laskonek 20.1.2021 Svatební koláčky 18.1.2021 Cukrářské hry s jablky 15.1.2021 Analýza čokolády [další příbuzné články] |
Dnes je středa 27. ledna 2021
svátek slaví Ingrid, zítra Otýlie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |