Cukrář.cz

Reklama



Bufetový stůl

25.06.2018 | Autor: red. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Bufetový stůl s širokým výběrem teplých, studených a cukrářských výrobků, u něhož si host jejich druh a množství vybírá sám nebo s malou pomocí obsluhy, se odedávna nejčastěji používal ve Skandinávii, a tak spíš než "tábldót" je známý jako švédský stůl. Pro většinu středních, větších a velkých hotelů je samozřejmostí a pro jeho podobu snídaňových bufetů a rautů nejčastěji pořizují chlazené či vyhřívané vozíky, nebo pevné moduly. Správná výrobní praxe totiž nařizuje, že třeba výdej pokrmů studené kuchyně při jejich teplotě vyšší než +4 ° Celsia musí proběhnout okamžitě a jejich teplota přitom nesmí překročit +8°C.


Snídaně jako samoobsluha se však vyplatí už od dvaceti strávníků denně, a proto zvlášť penziony nebo menší hotely musí dobře zvažovat, jak ji co nejvhodněji v souladu s hygienickými předpisy nabídnout svým hostům.

Společnost Daspo pro ně, ale i pro ty větší, které potřebují šetřit místem, jako novinku nabízí nerezové etažéry s chladícími vložkami, jež krájené sýry i salámy uchovají v odpovídající teplotě tak dlouho, dokud si nevybere i ten největší spáč.

Nerez se ovšem nehodí všude, a tak pro stylově zařízené restaurace a hotely Daspo spol. s r.o. představuje etažéry v kombinaci kameniny a staře patinované mědi s výběrem hlubokých mís na saláty či dvěma různými průměry táců pro servírování nářezových mís.

Snaha o zdravější životní styl vedla už před lety k tomu, že dnes snad každý hotelový host začíná svůj den miskou nějakých lupínků či vloček. Aby jejich nabídka mohla být pestrá a přitom zabrala co nejméně místa, Daspo pro ně dováží tři druhy sklo etažérů z nerezu a skla, které mohou zároveň sloužit i pro nabízení balených jednoporcových marmelád či sýrů.

Společnost Daspo přímo vyrábí či výhradně dováží zařízení, nádobí i nářadí pro gastronomické provozy všech velikostí. Ve své provozovně jim také zaručí nejnižší prodejní cenu všeho svého zboží.


Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.