Cukrář.cz

Reklama



Koblihové variace z Krapfenkonzentrátu

03.07.2002 | Autor: Diamant | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d





Základní receptura pro těsto:





SUROVINA: (REC %)

Pšeničná mouka special T 530
100.00
Diamant Krapfenkonzentrat
50.00
Droždí čerstvé
9.00
Diamant Krapfenaroma
1.25
Voda 57.50

Hmotnost těsta celkem
217.50







Variace tvarů:
Základní kobliha, vanilkový šroub. skořicový kroužek, Americký Donuts atd.

Variace náplní:
Meruňková a jahodová marmeláda, vanilkový krém Diamant Creme - Finesse,
Čokoládový krém Diamant - Cremichoc - oba v prášku, kakaová a čokoládová náplň
Nusanté s příchutí oříšku nebo vaječného likéru a kokosová náplň Diamant Kokosfuelle.

Variace potahů:
Čokoládová a Fondanová poleva a hlavně novinka Diamantu , Suesser Glazur v prášku, ředitelná vodou a smísitelná s kakaem, čokoládou, ovocnou šťávou ve velmi přižnou potahovou polevu.

Variace posypů:
Nevlhnoucí posypový cukr - Diamant Suesser Schnee.


Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.