�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Koblihov variace z Krapfenkonzentrtu

Autor: Diamant
Datum vyd�n�: 03.07.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=281

Koblihovm variacm z Krapfenkonzentrtu se meze nekladou!

fiogf49gjkf0d





Zkladn receptura pro tsto:





SUROVINA: (REC %)

Penin mouka special T 530
100.00
Diamant Krapfenkonzentrat
50.00
Drod erstv
9.00
Diamant Krapfenaroma
1.25
Voda 57.50

Hmotnost tsta celkem
217.50







Variace tvar:
Zkladn kobliha, vanilkov roub. skoicov krouek, Americk Donuts atd.

Variace npln:
Merukov a jahodov marmelda, vanilkov krm Diamant Creme - Finesse,
okoldov krm Diamant - Cremichoc - oba v prku, kakaov a okoldov npl
Nusant s pchut oku nebo vajenho likru a kokosov npl Diamant Kokosfuelle.

Variace potah:
okoldov a Fondanov poleva a hlavn novinka Diamantu , Suesser Glazur v prku, editeln vodou a smsiteln s kakaem, okoldou, ovocnou vou ve velmi pinou potahovou polevu.

Variace posyp:
Nevlhnouc posypov cukr - Diamant Suesser Schnee.


Vytisknuto dne 19.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku