Cukrář.cz

Reklama



Skořicové muffins

16.12.2012 | Autor: Martin Braun | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Skořicové muffins
receptura pro 30 ks
1000 g muffinového směsi na pečení
400 g oleje
400 g vody
3 g skořice  - všechny suroviny promícháme
      asi 3 minuty v pomalém režimu
100 g dekoračního cukru

Zhotovení
Muffinovou hmotou vyplníme muffinovou formu nebo košíček na muffiny.
Teplota pečení: 190 °C
Doba pečení: 20 -25 minut
Po vychladnutí výrobek ozdobíme  čokoládovým a cukrovým dekórem

Všechny suroviny a přípravky nakoupíte u firmy
Fiala - Praha s.r.o. v pobočkách v celé ČR

 

Vánoční jedlička

Na 40 ks výrobku potřebujeme:
 
2000 g Mürbella/Braun/ směsi na pečení
1000 g margarinu nebo másla (měkkého)
 200 g vajec
 300 g vody
        1/3 Mürbelly se zbylými surovinami
        vyšleháme při střední rychlosti a poté
        smícháme se zbytkem  Mürbelly.
 800 g NUGOTIN/Braun, lehce vyšlehaný – k plnění  (slepení)
400 g Mohrenglanz hořký/Braun
  40 ks cukrové ozdoby (Mikuláš)

Zhotovení:

Stříkacím pytlíkem s řezanou zdobící trubičkou č. 5 vytvoříme vánoční jedličky.
Teplota pečení: 200 °C
Doba pečení:    asi 12 minut
Po zchladnutí naplníme vánoční jedličky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní část polejeme rozpuštěným Mohrenglanzem. Na závěr ozdobíme cukrovým dekorem.

Všechny suroviny a přípravky nakoupíte u firmy
Fiala - Praha s.r.o. v pobočkách v celé ČR


Dnes je pondělí 30. listopadu 2020
svátek slaví Ondřej, zítra Iva

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.