�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Skoøicové muffins

Autor: Martin Braun
Datum vyd�n�: 16.12.2012
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1792

Muffinovou hmotou vyplníme muffinovou formu nebo košíèek na muffiny.
Teplota peèení: 190 °C
Doba peèení: 20 -25 minut

fiogf49gjkf0d

Skoøicové muffins
receptura pro 30 ks
1000 g muffinového smìsi na peèení
400 g oleje
400 g vody
3 g skoøice  - všechny suroviny promícháme
      asi 3 minuty v pomalém režimu
100 g dekoraèního cukru

Zhotovení
Muffinovou hmotou vyplníme muffinovou formu nebo košíèek na muffiny.
Teplota peèení: 190 °C
Doba peèení: 20 -25 minut
Po vychladnutí výrobek ozdobíme  èokoládovým a cukrovým dekórem

Všechny suroviny a pøípravky nakoupíte u firmy
Fiala - Praha s.r.o. v poboèkách v celé ÈR

 

Vánoèní jedlièka

Na 40 ks výrobku potøebujeme:
 
2000 g Mürbella/Braun/ smìsi na peèení
1000 g margarinu nebo másla (mìkkého)
 200 g vajec
 300 g vody
        1/3 Mürbelly se zbylými surovinami
        vyšleháme pøi støední rychlosti a poté
        smícháme se zbytkem  Mürbelly.
 800 g NUGOTIN/Braun, lehce vyšlehaný – k plnìní  (slepení)
400 g Mohrenglanz hoøký/Braun
  40 ks cukrové ozdoby (Mikuláš)

Zhotovení:

Støíkacím pytlíkem s øezanou zdobící trubièkou è. 5 vytvoøíme vánoèní jedlièky.
Teplota peèení: 200 °C
Doba peèení:    asi 12 minut
Po zchladnutí naplníme vánoèní jedlièky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní èást polejeme rozpuštìným Mohrenglanzem. Na závìr ozdobíme cukrovým dekorem.

Všechny suroviny a pøípravky nakoupíte u firmy
Fiala - Praha s.r.o. v poboèkách v celé ÈR


Vytisknuto dne 26.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku